Jovan V. iskasapio Bojanu Miletić
Privatna arhiva
Jovan V. iskasapio Bojanu Miletić

Privatna arhiva

Jovan V. iskasapio Bojanu Miletić, Foto: Privatna arhiva

Kako nezvanično saznajemo Jovan i Bojana bili su u ljubavnoj vezi, koju se nedavno raskinuli, a Bojana je početkom januara prijavila Jovana policiji za nasilje, zbog čega mu je Osnovni sud u Somboru 12. januara izrekao hitnu meru zabrane prilaska i kontaktiranja sa Bojanom. 

- Jovan je u ponedeljak uveče namamio Bojanu da dođe na stadion. U tom trenutku na terenu, ali ni u svlačionicama nije bilo nikoga. Žučnu svađu, a zatim i vrisak oko 20 sati čuo je domar, koji pazi stadion. Čovek je otišao po kafu, a kada se vratio zatekao je stravičan prizor - kaže naš sagovonrik.

Prema njegovim rečima, domar je odmah otrčao u kuću preko puta stadiona i zamolio komšije da pozovu policiju.

- Jovan je nesrećnu devojku ubo 17 puta po vratu i glavi, tako da je ona preminula na licu mesta. Policija je ubrzo nakon zločina uhapsila osumnjičenog, koji će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu - kaže izvor.

Prema rečima meštana Stanišića, Jovan V. važi za problematičnog mladića.

- On živi sa babom i ocem, pošto su mu roditelji razvedeni. Znam da je dečko imao problematično ponašanje i izvesne psihičke probleme. Znao je da bude i agresivan, a čuli smo i da je tukao i maltretirao svoju baku, ali i majku. Zbog toga on, navodno, nakon razvoda roditelja, nije ostao sa majkom kao njegove dve sestre i brat - kaže jedan meštanin Stanišića i dodaje:

- Jovan se jedno vreme lečio na psihijatriji u Somboru. Čuli smo da je tu devojku upoznao u bolnici. Ona je od letos često dolazila u Stanišić kod Jovana, a bila se pronela i priča da su otpočeli zajednički život i da će se venčati. Viđali smo Jovana kako je čeka na autobuskoj stanici. Odavali su utisak zaljubljenog para. Stalno su se držali za ruke ili išli zagrljeni. Ova vest nas je šokirala - kaže meštanin.

Prema njegovim rečima Bojana je ćerka jednog somborskog advokata.

Šešelj mu omiljeni lik

Osumnjičeni Jovan V. simpatizer je Srpske radikalne stranke, a idol mu je Vojislav Šešelj, vođa radikala. O tome svedoče i brojne fotografije na njegovom Fejsbuk profilu. Na jednoj fotografiji vidi se Jovan u majici sa Šešeljevim likom.

- Jovanovi roditelji su simpatizeri SRS još od devedesetih, tako da je i on uz njih postao ljubitelj lika i dela Vojislava Šešelja. Oni su išli na njihove skupove, mitinge, sastanke. Koliko su ozbiljni u politici ne znam, ali nije tajna da podržavaju ideje Srpske radikalne stranke - rekao je jdan komšija osumnjičenog Jovana V.

- Ona je jako fino dete. Navodno je studirala na Pedagoškom fakultetu u Somboru, a pored toga je i radila. Pričalo se da joj je otac branio da bude sa Jovanom, ali ne znamo zbog čega - dodao je komšija.

O Jovanovoj i Bojaninoj ljubavi svedoče brojne fotografije na društvenoj mreži Fejsbuk. Jovan je na svom profilu pre samo 15 dana okačio fotografiju sa Bojanom, a u opisu je ostavio tri srca.

S druge strane, na profilu ubijene devojke nema Jovanovih fotografija, a iznad jedne svoje slike Bojana je napisala: "Ti menjaj druge, menjaj svet, a mene ne možeš, ljubavi moja".

- Jovan i Bojana su navodno u poslednje vreme imali problema u vezi. Njemu je bila izrečena i mera zabrane prilaska i kontaktiranja sa Bojanom u trajanju od 30 dana. Ta zabrana još uvek nije istekla i zbog toga je nejasno kako su se ona i Jovan našli na istom mstu. Pretpostavlja se da je on nju pozvao da dođe kako bi rešili ljubavne probleme - kaže sagovonrik.

Komentari (6)

Uzas

07.02.2018 23:32

Ovi severci laki na nasilju... sve to potomci arijevaca pa skloni ubistvima?

Radovan

08.02.2018 09:49

@Uzas - Trol?Provokator?Evolucija se opako poigrala sa tobom? Ili ti je samo dosadno.

Neko iz mase

08.02.2018 10:30

@Uzas - Sa kog si ti brda došao...

kobasica srbije

08.02.2018 00:29

Ako mu je Šešelj idol nije ni čudo što su ga lečili na psihijatriji!

Marko

08.02.2018 00:44

dok je bio seselj i slobo na vlasti nije bilo ovoliko nasilja u porodici i medju narodom ..ovo je nastupilo dolaskom DOSOVACA (demokrata) koji su uništili ovu državu rasprodavsi firme bud zašto i podelivsi ih medju sobom a narod osta na ulici da se bori za goli opstanak .sto je rezultiralo raspadom porodice i ekspanzijom nasilja u društvu..uvezli su najveće zlo sa svojim promenama.

Andja

08.02.2018 19:52

@Marko - Citas li ti ono sta pises?!... Nikad nam nije bilo gore nego u njihovo vreme i onda i sad..Milosevic nas je kostao mnogo zivota , ne samo izgubljenih u besmislenom ratu nego i zbog posledica tog rata koje se evo jos vucu ..