Miki Đuričić
Alo!/Rajko Ristić
Miki Đuričić

Zoran Ilić

Miki Đuričić, Foto: Zoran Ilić

Miki Đuričić ne prestaje da šokira! Osim što je zadrugarima ispričao da je redovno konzumirao kokain i obilazio kockarnice, on je u igri istine otkrio i da ne može da ima decu!

Naime, nakon što su zadrugari od Velikog šefa dobili zadatak da u igri istine odgovaraju na najintimnija pitanja svojim cimerima, Milicu Dugalić je zanimalo da li je Miki Đuričić prestao da se kocka.


- Miki, strastven si čovek, a to pokazuje tvoj život, kocka, žene... Koliko je potrebno ljubavi ili novca da bi se ti odrekao svoje strasti? - upitala je Milica, a onda je počeo Mikijev monolog.

- Ne kockam se više u velike pare kao ranije. Igram sportske tikete i uplaćujem po 100-200 dinara, a nekada i hiljadu. Volim da se kartam i verovatno ću igrati kladionicu do kraja života. Ali odavno se nije desilo da za noć izgubim 20.000 hiljada evra. U poslednje dve godine dva puta sam zaradio veći novac i nisam ga prokockao. Ne idem u kazina, jer sam sebi dao zabranu ulaska, ali i dalje volim da igram poker, pa kada sam u selu, sa prijateljima uložimo po 2.000 dinara i kartamo se celu noć. Nikada ništa o svom životu nisam krio, jer nisam riba da ne smem da kažem. Koristio sam kokain pre pet godina, novac sam proćerdao na kocku, putovanja, ku*ve... - kazao je Miki i objasno da sada želi da sredi svoj život.

Luna priznala seks sa Slobom

Igra istine je bila i prilika da zadrugari iznesu na videlo mnoge tajne svojih cimera, te je tako Luna Đogani prvi put javno priznala da je imala seks sa Slobom Radanovićem. Sa druge strane, Divna Milanović je priznala da želi da vodi ljubav sa Banetom Čolakom, dok je Jovana Tomić Matora priznala da više uživa u seksu sa ženama nego sa muškarcima.

 - Uvek je bilo žena u mom životu i to stoji. Tri puta sam bio ozbiljno zaljubljen, čak sam i svadbe zakazivao. Međutim, problem je uvek nastajao kada su sve te žene mislile da znaju bolje od mene i kada su poželele da me menjaju. Ali i one imaju pravo, jer dešavalo se da mi dune, pa na šest meseci odem u Kupinovo, odatle odem u Novi Sad da radim... Sve su to moje devojke znale, ali su opet želele posle da me menjaju. Već imam 40 godina, i ako mene pitate, i dalje bih terao kera, ali imam sestru, prijatelje, koji mi stoje nad glavom i pritiskaju me da sredim svoj život - kazao je Miki i objasnio zbog čega se još nije ostvario u ulozi oca.
- Pokušavao sam da sa dve žene dobijem decu, ali nisam mogao, nisam uspeo. Volim da sam sam i neću da mi neko stoji nad glavom - kazao je na kraju Miki. 

Komentari (8)

nedjo

06.12.2017 23:42

ovakve propalice ima da zive 100 godina

snjezana acimovic

07.12.2017 00:08

@nedjo - jedino ako se ukinu ovi rijaleti kuku njemu.i ne sam njemu mnogima ce sova ili cuk na odzaku zapevati onu dobro poznatu njenu ili njegovu pesmu.

Gitara

07.12.2017 05:42

@nedjo - Nista ti prijatelju nisi shvatio .Miki,to je jedan ceo filozofski sistem

Pera Bandera

07.12.2017 01:18

Pa zbog čega ne može da ima decu? Zbog toga što je probao sa dve devojke, a nije sa trećom, ili....? Naslov bez pokrića u tekstu!

Patetika prevaranta

07.12.2017 02:30

Covek koji zivi 10 godina od pljuvanja samog sebe.

PETAR 1

07.12.2017 07:38

Kokg interesujd ovo ludilo, poruka za omladinu, ne dajte se zavesti nebulozama i kontraceptivnim sredstvima. On je samo cobanin, ne moze da vam bude uzor. A da on cak nema ni ovce ?

Mozete da mu pljunete pod prozor

07.12.2017 12:56

Iskrenost nikada nije dobra. Komentari polusveta su dno

Trr

07.12.2017 13:46

@Mozete da mu pljunete pod prozor - Sonja je l o ovaj tekst platio mlata zamlata od zlatara