Zadruga
printscreen
Zadruga

printscreen

Zadruga, Foto: printscreen

Mina i Toma su se pomirili, pa su to obeležili žestokim seksom.

Miki Đuričić im je izašao u susret, pa im je ustupio sobu za rehabilitaciju.

Luna Đogani došla je na ideju da se našali tako što će Nemanji Đeriću Đeksonu reći da je Miki u rehabu i da želi nešto da mu kaže.

On je naseo na šalu, a kada je video šta ga čeka, samo se okrenuo i pobegao glavom bez obzira.

 

 

Komentari (5)

Pit

15.04.2018 14:15

iako su bili pokriveni, ipak su samo povremeno prikazivani M i T..Zasto nisu zastitili Mikija i Nadezdu, vec je pusteno komplet sve..i sada naravno nece pustiti jos uvek tu 'akciju', jer bi Miki verovatno izasao..Dakle, svakog su zastitili, samo Mikija (i Nadezdu) ne!! Jos je on juce rekao Zorici da vidi sta se sve radi (kada je rekao Zorici da je Kijin PR..), i da je bolje da ne progovori..hmm

Neko

16.04.2018 07:21

@Pit - Nije bas tako! Zastitili Mikija i Nadezdu i te kako.U ,suprotnom bi pokazali pred svima i novinari bi pitali!Miki je bio nas fan priznamo ali ,videli smo kako produkcija ga stiti ima strah od njega.Odlucili smo prestati gledati uvek jer mi gledamo posteno ne kao produkcija.Nije fer do drugih zadrugara...

gorgonzola

15.04.2018 16:37

Ni stida ni srama, jedva punoletna a pokazala bolesno ponašanje, ona psihopata stalkuje pevača koji joj jasno kazuje i pokazuje da mu se gadi pred njom vodeći ljubav sa drugom i dosta, svakom normalnom da se zadesi za ceo život u kompletu i nikad više da ih ne vidimo.

Boles'

15.04.2018 20:26

Luna se raduje, ima neko gori i od nje...

Dule

16.04.2018 10:46

Produkcija ne vodi fer borbu. Nisu svi zadrugari ravnopravni. Toga nije bilo na Farmi. Ili je bilo mnogo manje vidljivo. Osim namestene pobede Katarini.