Sloba Radanović
Printscreen
Sloba Radanović

Printscreen

Sloba Radanović, Foto: Printscreen

Kristina Kija Kockar otkrila je sinoć da je za nju danas važan dan jer bi slavila pet godina veze sa Slobom Radanovićem, koji je pred milionskim auditorijumom prevario sa blogerkom Lunom Đogani. Tu informaciju su saznali i pojedini učesnici, među njima i Saška Karan, koja obožava da provocira.

Naime, čim je pevačica saznala za ovu informaciju, ona je otišla u radionicu kako bi provocirala Slobu:

- Rekla mi Kija, danas slavite pet godina. Je l' ćemo da slavimo? Jesi kupio neki poklon? Alo, pet godina! Da napravimo slavlje, da dođu tamburaši neki - provocirala je Saška.

- Samo vi slavite - rekao je Sloba.

Luna Đogani je sve vreme slušala i gledala Slobine reakcije dok ga je Saška provocirala a kako pevačica nije odustajala od slavlja, blogerka je rekla:

- Čestitaj Kiji od mene, kaži ćestita vam luna na petogodišnjici braka, da im organizujemo ponovo venčanje - rekla je ona.

Kada se Saška vratila u kuću, ona je prenela sve što je pričala sa Slobom i Lunom, na šta je Kija pobesnela:

- E ajde ostavite me na miru sa tom pričom! Meni to nije zaje*ancija! Ja ne slavim ništa, imam druge važne datume! - rekla je Kija i izletela iz dnevne sobe!

 

Komentari (5)

cuni

06.02.2018 15:58

Boli, ocekivala je kija da time opet baci kost izmedju Slobe i Lune, kakva nevidjena podlost da spominje ono cega vise nema, al dobro, toje odlika jada, ne go je interesantno dajoj je ona vjestica napravila medvedju uslugu provocirajuci ih i kad je dobila pa prenijela Lunin odgovor ova je pobjesnila, zle i podmukle bjednice.

Pesadinac

06.02.2018 16:31

@cuni - Anabela, ako je Kija zlobna, sta je tvoja cerka? Pokrijte se usima i jedna i druga jer se zna i ko ste i sta ste.

nada

06.02.2018 16:45

@cuni - Cuni pre nego pustis komentar pozabavi se pravopisom jer greske koje si napravila su za prvaka - hahahahaha

Miroslav

06.02.2018 21:20

@cuni - Svaka zena se seca dana kada je upoznala svog buduceg. I to svaka koja voli. Ona je volela, i on je nju voleo Desila se operacija,nije bilo sexa,sama priznala da ju je bolelo, ali ne samo tooo,vec i dusa,misleci da nece imati bebu. Doslo je do ovog ponizenja,kakvog ni jedna zena na svetu, nije dozivela,na ovaj nacin, i sta sad. Bilo bi lepo da su obelezili,a jos lepse,da su se pomirili. Jer ona sa Andrijom nema nista To je koska,Voli ona Slobu,ali smrdljiva Lunjara pokvarila sve.Rece ima picajz

Mirka

06.02.2018 21:24

Kaze Lunjara,da Sloba ima picajzle. Od onolikog sexa pred 5 miljona ljudi, i od ne kupanja,vec posle sexa,odmah jedu,cackaju os i to je kultura, higijene. Bravo Anabela, lepo vaspitala dete,nema sta. Idi zeno bre u Bosnu da bar ono dete vaspitas,kada ovo nisi uspela,jer si pobegla sa svalerom Mladenom. vidi sta uradi od deteta.Neobrazovano,neskolovano,splavari i to je sve,sto zna. Uzas. Treba da obeleze. Lunjara ima da padne u depresiju. Ali ujutro odmah sex. Saljite.