Tuš Tuširanje Kupanje Kupatilo
Shutterstock
Deda Muškarac tužan muškarac plakanje

Profimedia

Roditelji u šoku, Foto: Profimedia

Vujičić je nakon treninga otišao u kuću svojih roditelja. Dok se tuširao, članovi porodice su videli blesak, nakon čega je nestalo struje. kako se Bojan nije odazivao, ušli su u kupatilo i videli njegovo bećivotno telo. Pozvali su Hitnu pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Nije poznato da li je strujni udar nastao zbog neispravnih instalacija ili ga je možda izazvao udar groma u blizini kuće. Brat Goran i roditelji su u šoku.

- Prošao je ceo svet, i nije mu se ništa dogodilo, a stradao je kod kuće - kažu njegovi roditelji.

- Grmelo je i sevalo. U jednom trenutku jak blesak obasjao je kuću. Nestala je struja. Pozivali smo Bojana, ali on se nije javljao, Kad smo ušli u kupatilo, našli smo njegovo beživotno telo. Pozvali smo odmah Hitnu pomoć, ali je za njega bilo kasno.

Sumnja se da je do tragedije došlo usled kvara na elektroinstalacijama, ali i udara groma. Snažan blesak koji je obasjao kuću ukazuje na električno pražnjenje iz atmosfere. To bi moglo da bude uzrok pregorevanja sklopke na isntalalciji i izazivanja strujnog udara u kupatilu, kažu upućeni u istragu.

Bojan je bio fudbaler Trajala, Napretka, Budućnosti iz Valjeva, porkupačkog Topličanina, Kopaonika iz Brusa i još nekoliko nižerazrednih klubava. nedavno je prostao direktor u FK Trajal. Po završetku fudbalerske karijere osnovao je Fudbalsku akademiju.

Komentari (1)

elektricar

30.06.2016 14:47

Svakako treba iskljuciti bojler prilikom kupanja a ovo nam govroi da se ne treba ni tusirati kad grmi.