Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN 21. III - 20. IV

U ljubavnim odnosima funkcionišete gotovo besprekorno i ne treba da vas brine šta druge misle o tome. Ako budu postojali problemi, ljubav će vam pomoći da ih prevaziđete. Recept za poslovni uspeh glasi: “Budite na pravom mestu u pravo vreme”.

BIK 21. IV - 21. V

Od vas se očekuje fleksibilnost i prilagođavanje. Budite otvoreni za veliki rizik! Ako se vi dobro osećate, onda će i ostale oblasti u vašem životu doći na svoje. Zato je potrebno pospešiti vitalnost i imunitet.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Partner manje nego ikada ima potrebu da vas prati i da vam ugađa. Ili ga uključite u svoje planove, ili preusmerite pažnju u pravcu koji je on izabrao, time će svađe i nesporazumi biti izbegnuti, ili bar vidno umanjeni.

RAK 23. VI - 23. VII

Ukoliko planirate transakcije kolima, nekretninom ili nekom drugom vrednošću, odložite! I dalje ste na postojećoj poziciji, ali opipajte teren za moguće nove poduhvate i promenu posla ili delatnosti. Sledi poslovni preokret i promena.

LAV 24. VII - 23. VIII

Već na samom početku dana uspevate sebi da obezbedite profitabilan posao i da učvrstite svoje pozicije. Stoga ćete obavljati samo neophodne kontakte s poslovnim saradnicima. Očekujte veliku aktivnost i dosta komunikacije.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Imate veliku mogućnost za sticanje određene vrste popularnosti. To može biti i u okviru radnog mesta ili firme u kojoj radite, pa ćete uspeti sebe da promovišete na najbolji mogući način. S partnerom možete imati sukob, dok je slobodnima garantovan dobar provod.

VAGA 24. IX - 23. X

Dobro se osećate i lepo izgledate, a prate vas i srećne okolnosti. Pošto ste se već navikli na užurbanost i tenziju na poslu, nove prilike ćete dočekati raširenih ruku. Naglašena je pojava značajnog muškarca u vašem poslovnom okruženju. Nećete biti usamljeni.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Ne postoji to što pripadnici ovog znaka ne bi mogli da urade tokom dana u vezi sa poslovnom situacijom. Ama baš sve će biti na vašoj strani. Možda ste i zabrinuti zbog finansijskih prilika, ali je to nešto što ćete brzo zaboraviti.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Verovatno ćete u nekom trenutku pomisliti da ne možete da se setite kada ste proveli miran dan na poslu, jer stalna turbulencija i napetost odlikuju ovaj dan. Nema razloga za zabrinutost, vi umete da plivate.

JARAC 22. XII - 20. I

Odnosi sa partnerom su dobri, a slobodni Jarčevi će odlepiti kada se pojavi novo lice u njihovom krugu prijatelja. Poslovna situacija će biti pomalo napeta u prvoj polovini dana, a vi nećete znati da li povlačite prave poteze.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Vaši planovi su i te kako ostvarivi, na pravom ste putu i uspećete da ostvarite kontakte koji su za vas neprocenjivi. Izbegavajte ljubakanja na poslu! U potpunosti ćete se okrenuti profesionalnom životu i poslu.

RIBE 20. II - 20. III

Slobodne Ribe će posle dužeg vremena odlučiti da se malo uozbilje i da više vremena posvete onome od čega se živi. Uspećete da razrešite neka bitna pitanja, prvenstveno vezano za porodičnu situaciju. Na poslu vam se pružaju mogućnosti.