Voditelji
print screen
Voditelji

print screen

Šta radite, ljudi?, Foto: print screen

Voditelj emisije "Popodne, sada i ovde", Huan Medio je u programu uživo makazama isekao haljinu svoje koleginice i to tako da je publika mogla da vidi njen veš.
 
Prvo je sve izgledalo kao šala, a kada je voditeljka Eva shvatila da je situacija ozbiljna  i da će verovatno ostati bez donjeg dela haljine, počela da se brani i beži po studiju, dok su šokirani gosti i publika koja je prisustvovala snimanju posmatrali šta se dešava.
 
Huan je sekao sve više i više, a kako Eva nije mogla da se odbrani publika je na kratko videla i njen veš. Onda joj je prišla jedna od devojaka koja radi iza kamere i pomogla joj se se skloni iza scenografije.

Snimak je podigao veliku buru u Španiji, a mišljenja su različita. Javnost se obrušila na voditelja, nazivajći njegov smisao za humor sinonimom za mačizam i ponižavanje, uz optužbe za napad na žene i zahteve da dobije otkaz.
 
Uključili su se i lokalni političari, poput, Tereze Rodrigez koja je na Tviteru napisala: "Šta ako vaša deca vide ovo na televiziji? Šta ako pomisle da je to smešno i pokušaju to da urade drugim devojkama?"

U svoju odbranu, Medio je rekao da je makazama isekao haljinu svoje koleginice da bi joj se osvetio za nešto slično što je ona njemu uradila.

 

 

Komentari (1)

nedjo

13.09.2017 17:42

šala mala