RANI RADOVI TAKIJEVE MALE Pojavile se slike takmičarke "Elite" pre svih intervencija
Printscreen

Teodora Delić u vezi je sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a pre uslaska u rijaliti povezivali su je sa Majinim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem. Ona je to demantovala i istakla da je sa Takijem u prijateljskom odnosu i na tome je i ostalo iako joj mnogi ne veruju.

Ona sada važi za atraktivnu devojku nalik starletama, ali nije uvek tako izgledala. Naime, pojavile su se fotografije iz Teodorine prošlosti, a vi sami procenite koliko se promenila.

Teodora

Preentscreen

 

Podsetimo, pričalo se i o Teodorinom odnosu sa Erom Ojdanićem i njegovim unukom, što su i sam Era, ali i Teodora, demantovali. Oni su naveli da nikada nisu bili intimni.

Tada se oglasila i Teodorina majka:

- Došlo mi je da plačem, noćas u pola četiri baš mi je bilo loše! Nisam znala da li da budim supruga, ali da sam ga probudila - srčka bi ga strefila! Nisam htela da mu noćas pričam, da je ne tuži, ne znam šta će da mu padne na pamet. Moj muž je jako osetljiv na Teodoru, to nam je najmlađa ćerka, naš krasuljak, šta da vam kažem... Bolje da mu ne pričam, da ne produbljujem, da ne duži i Boru i Tamaru. O tome da li će im stiću tužbe, nek odlučuje sama Teodora kad bude izašla - rekla je majka za Pink.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading