Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Miljana Kulić je juče pošla put Beča u nadi da će se sresti sa Zolom, međutim, to se očigledno nije desilo. Zbog toga su, navodno, za njom krenuli Marija i Siniša jer im se, kako su mediji preneli, Milja ne javlja na telefon, a sada je na TikToku osvanuo snimak na kom se jasno vidi šta Miljana radi u Beču.

Njoj je Zola, inače još juče postavio ultimatum:

Zola joj je postavio ultimatum, da odigra onlajn meč na TikToku sa Filipom Carem i ako ga pobedi, onda će doći kod nje i prirediti joj iznenađenje.

- Sutra na 5 dobijenih mečeva, ako ga dobiješ, javno se snimam i dolazim gde god da si i videćeš kakvo iznenađenje imaš od mene... Ali ne možeš ga dobiti nikada, tako da ti je najbolje da odmah pakuješ stvari i da ideš za Niš, isplativije ti je, jer ovde je skupo, ništa ne možeš - poručio joj je javno Lazar.

To je pak Miljanu da se okuraži i pobedi u meču koji je zakazan za večeras.

Ona se zato snimila kako trči i zagreva se na ulicama Beča, a zatim se obratila suparniku Filipu Caru s kojim ima zakazan meč:

- Fićfiriću, Filipe Care, ja se zagrevam za večerašnji meč u 22 časa. Moji ljudi zagrejte se svi, da pokažemo ko je carica TikToka, neće me skinuti sa trona. Da je Miljana Kulić biti lako, Miljana Kulić bi bio svako. Fićfirić će završiti ovamo (pokazala je Miljana na javni wc).

Ostaje da sačekamo meč i saznamo da li su se Miljana i Zola na kraju sreli u prestonici Austrije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

01.02.2024 19:59

Bože ti pomozi. Koji pogled. Mislim da je pod sedativima. Ovo je strašno.