Miljana
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Miljana Kulić je juče pošla put Beča u nadi da će se sresti sa Zolom, međutim, to se očigledno nije desilo. Ona se pritom ne javlja danas ceo dan ni majci ni ocu na telefon, pa je, kako prenose mediji, nastala opšta panika u porodici Kulić.

Naime, Marija i Siniša se plaše kako je ona zdravstveno, te da li ima novca da se snađe u austrijskoj prestonici s obzirom na to da je prepuštena sama sebi u inostranstvu.

- Miksi je krijući kupila avio kartu i otputovala, a tek kada su videli njenu objavu na Instagramu, njeni roditelji Marija i Siniša su odlepili. Nisu mogli da veruju šta im sada priređuje. Taman su mislili da je Zola daleko i da će ona sada da se primiri i zaboravi. Ma baš su mnogo besni na nju - ispričao je za medije izvor kome se navodno Marija požalila, pa dodao:

- Nije im se javila ni na telefon kada su je zvali. Baš su brinuli jer su pretpostavili da Zola sigurno neće tamo da je čeka raširenih ruku, gde će da spava, da li će imati novca…. Pa je Marija brže-bolje na društvenim mrežama postavila anketu - da li njena ćerka treba da se vrati u rijaliti. Iako je uvek odgovarala od te ideje, Marija smatra da je bolje da je u rijalitiju, nego sa Zolom koji nemilice troši njen novac. Plaši se da će opet da prokocka sve njene pare i da će se Miljana vratiti kući u Niš gola i bosa - navodi izvor, prenosi Blic.

Podsetimo, Miljana Kulić je diskvalifikovana iz Elite zbog agresivnog ponašanja. 

Sada se pojavio novi snimak Miljane Kulić, koji je nastao nakon njene diskvalifikacije. Ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila je Kulićevu kako baulja po Šimanovcima, a vrlo brzo je po nju došlo obezbeđenje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading