Milena, Janjuš i Aneli
Foto: Alo/Printscreen

Poznato je da je rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš više puta prevario bivšu suprugu Enu i to javno, pred kamerama, a sada je prvi put otvoreno pričao o preljubi.

Janjuš je priznao da je i pre rijalitija varao Enu i šokirao sve ukućane.

- Veza bez obaveza ne postoji, mi smo se ovde većinom svi pr**li a da nismo bili u vezi. Svi smo mi ovde imali taj odnos, pitanje je šta kome više odgovara. Na primer, meni je na leto više odgovaralo da p**am, sada mi više odgovara da sam u vezi. Nije niko od nas rekao da nije imao takve odnose, prvo se ulazi u s**sualni odnos, ako se nastavi to onda je to, veza. Muškarci većinom samo razmišljaju o s**su, ali moram reći da žene uvek više ispaštaju i ispadaju nemoralnije. Ja sam u svom braku bio švaler i jednostavno sam takav. Sada bih u vezi voleo da budem normalniji - rekao je Janjuš.

Miona se nadovezala na ovu temu istakla da ne volikombinacije.

- Za mene je kombinacija klasično poniženje, meni se to ne dopada. To samo rade emotivno nezrrele osobe koje nisu za vezu pa se zato . Ja bih u tom odnosu bila neka fu*a, koja ne bi smela ništa da kaže dečku jer tad ne bi bila priznata.Te žene koje su za kombinacije su za mene prostakuše i to je to - rekla je zadrugarka, dok su i drugi ukućani otkrili svoj stav na ovu temu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading