Mihailo Janjušević
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Brat zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo Janjušević, počinio je samoubistvo i za sobom ostavio neutešnu, kako porodicu, tako i naciju.

Nakon saznanja tragične vesti oglasile su se i Mihajlove nekadašnje kolege koje su o njemu imale samo lepe reči.

- Mihailo je radio kod nas, ali je u međuvremenu pronašao novi posao. Bio je dobar kolega. Čuli smo sinoć da je preminuo i od tad smo u šoku. Bio je duhovit, uvek raspoložen za šalu. Tuga. O porodici nije pričao nikad. Mislim da nisu bili u baš sjajnim odnosima, ali smo svi znali ko mu je brat. Nakon što je otišao od nas, čuli smo da je jedno vreme radio u jednom kafiću tu u centru grada, a posle se zaposlio u jednoj firmi za međunarodni transport robe i logistiku - rekla je jedna od Mihailovih bivših koleginica za Kurir.

Radnici u pomenutom kafiću takođe su bili šokirani saznanjem da je rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša pronađen mrtav. 

- Mihailo je bio dobar lik i kolega. Strašno je ovo što se desilo. U poslednje vreme kao da se povukao u sebe, ali o tome nije hteo da priča nikome od nas. Malo posle toga je i otišao, našao je novi posao. Mi smo svi znali za taj njegov profil na Onlifansu, ali on to nije ni krio. To je bio njegov privatni život i to nikome nije smetalo dok nije uticalo na njegov posao ovde. Teretanu je obožavao, znam da je išao skoro svaki dan. Samo što nije spavao tamo. Ko zna šta ga je nateralo na tu muku i da tako završi život. Lako je sad komentarisati i osuđivati na društvenim mrežama. Niko ne zna kako se ko nosi sa svim osudama i lošim komentarima. Koliko znam, živeo je na Dorćolu, ljudi su ga često viđali po kraju - rekao je konobar iz kafića gde je Janjušević radio za već pomenut medij.

Podsetimo, Mihailo će biti sahranjen danas u 12 časova na groblju u rodnom Prijepolju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading