Kuća
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš napustio je Elitu kako bi stigao na pomen bratu Mihajlu, koji je tragično okončao svoj život pre 40 dana. 

On je prošle noći krenuo u rodno Prijepolje gde je sahranjen njegov pokojni brat. Ispred porodične kuće Janjuševića muk, a za par sati porodica če se uputiti na groblje gde će se održati četrdesetodnevni pomen Mihajlu. 

Iz porodične kuće se nekoliko puta čuo jecaj Janjuševe majke, koja se još uvek ne miri sa smrću svog najmlađeg sina, piše "Republika". 

Podsetimo, Janjuš je pre dva dana u Eliti otkrio da bol za bratom ne prolazi. 

Već je došao na red da se održi pomen mom bratu. Ne znam šta da mislim, samo znam da mi je knedla u grlu jer razmišljam o svemu tome. Nije lako. Opet mi se sve vraća, nervozan sam i sad mi je jasno koliko mi je ovo sve sveže.Bol za bratom nikad neće da prođe, to je istina. Mogu da zamislim i kako će mojima da bude na pomenu. Majci pogotovo - rekao je Janjuš, a Mića je pokušao da ga smiri:

- Janjuše, tragedija koja se tebi desila je nezamisliva. Ne možemo mi ovde ništa da kažemo da bismo ti olakšali stvari, ali možemo da pružimo reči utehe. Treba da znaš da je mnogo ljudi uz tebe. Ne mislim sad na rijaliti. Ti najbolje znaš ko je sve napolju tu. Ti brata nosiš u srcu i to niko ne može da ti oduzme.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading