Haos u Eliti
Foto: Alo/Printscreen

Nikola Jovanović je diskvalifikovan iz Elite. Veliki šef je poslao pismo u kome obaveštava učesnike da je tzv. Predsednik samovoljno napustio najgledaniji rijaliti i da je time prekršio glavno pravilo, zbog čega će ga produkcija teretiti na sudu i potraživati 50.000 evra na ime odštete.

Jovanović se još uvek nije oglašavao povodom svoje diskvalifikacije, ali su se na internetu odmah postali ponovo aktuelni neki video klipovi iz Elite.

Tako je ponovo postao aktuelni snimak brutalne svađe između Nikole i Đedovića. Zbog njihovog međusobnog optuživanja moralo je da reaguje i obezbeđenje koje je stajalo između njih kako ne bi došlo do fizičkog kontakta.

Marko Đedović koji je poznat po svojoj "hladnoj" glavi izgubio je kontrolu na d sobom i Predsedbniku uputio niz uvreda. Tom prilikom je viknuo da mu se Nikola, navodno, pre ulaska u Elitu udvarao preko poruka.

- Srce moje belopalanačko, lutko moja, tebe se otac odrekao jer je provalo da si pe**r. Kad je hteo da uđe, molio je da ne otkrivamo da ga je tata provalio da je gej. Tukli su ga u školi. Tata ti je provalio, pa te je šutnuo - vikao je Đedović, a mnogi smatraju da pritisak i izjave od strane Marka mu nisu prijate u toj meri da je otišao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

Jovanović se još uvek nije zvanično oglasio i objasnio šta ga je tačno nateralno da napusti Elitu gde je bio jedan od dominatnijih takmičara i gde je stekao zavidnu armiju fanova.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zora

26.12.2023 19:53

Nije on gay on je bio do usiju zaljubljen u Aneli ,svaki put kada bi je pogledao imao je osmjeh od uha do uha ,pocrvenio bi kao djecak u skoli.Meni je on bio sladak .