Predsednik
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sada već bivši učesnik Elite, Nikola Jovanović Predsednik samoinicijativno je napustio rijaliti, nakon čega je u Belu kuću stiglo pismo o njegovoj diskvalifikaciji. 

Međutim, neposredno pre nego što je pobegao iz rijalitija, Predsednik je otkrio svoje planove za odlazak iz "Elite", te tom prilikom spomenuo i svoje razloge.

Ja ću da odem, ti odeš lepo odavde i onda ostavimo ovim ljudima da budu, brate, to što jesu i da uživaju u idili. Mi smo u problemu i odemo polako, a njih pustimo da budu to što misle da jesu. Odemo lepo odavde... Ćao! Vi uživajte na način na koji vi hoćete, kraj zabave! Ja ću svoju zabavu da izdiktiram, razumeš? I onda uživate. Ako ukućani kažu da im ja to kršim, lepo odem ja, da vam ne rušim više veze, da uživate u svojim "fejk" vezama. To stvarno mislim - pričao je Jovanović, a onda se osvrnuo i na svoju cimerku, Milenu Kačavendu:

- Ona misli da drži monopol nad svim ovim ljudima. Da ti kažem jednu stvar, ona nije loš čovek, već ona bira bude loš čovek, jer misli da tako ispada dobra, interesantna i hrabra - kazao je Predsednik, a zatim se ubacila i Pavlovićeva.

- Ja sam ti rekla, ona će sve svoje "pudlice" da okrene protiv sebe. Zavadi, pa vladaj! Ne može nikome da gleda očima. Jedino protiv Đedovića neće smeti, tu ima mnogo veće koristi. Interes je tu veliki - istakla je Bojana.

Podsetimo, Nikola Jovanović, poznatiji pod nadimkom Predsednik, snpsoće kaznu u iznosu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja projekta.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
IGOR

25.12.2023 09:32

iybacii Nikou jer ih provalio da su fejk sramota

IGOR

25.12.2023 09:32

iybacii Nikou jer ih provalio da su fejk sramota