Aleks, Car, Maja
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Maja Marinković ne krije da je i dalje luda za Filipom Carem, te da ga i dalje voli, pa ne bira sredstva da osujeti njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić.

Naime, Car i Aleks čekaju bebu i uživaju u vezi, a Marinkovićeva je ušla u "Elitu" pa ih svako malo pominje i minira.

- Šta ja imam sa tim što on čeka bebu, ako nekoga voliš, srce ne bira, ja nisam rekla da ću da se petljam oko njega. On mene sigurno negativno komentariše, znam ga, znam da ružno priča o meni - rekla je Maja i dodala:

 - Ja mislim da Filip i dalje mene voli. Znam da on priča loše o meni, ali to mene ne ugrožava da pričam o svojim emocijama. Ja sad neću pričati ništa loše, ali Filip je rekao da mu je najveća kazna što je napravio Aleks dete, svi se na kraju vrate Maji Marinković - rekla je Maja.

Nakon ovoga što su verovatno videli i Aleksandra i Filip, osvanule su nove objave na njihovom Instagramu, pa su jasno svima stavili do znanja koliko ih dotiče Maja i njene izjave.

Naime, Aleksandra je objavila najpre fotografiju na kojoj se bezbrižno i zadovoljno smeje, a potom i jednu sa Filipom. Naime, kao što možete da vidite u okviru naše galerije fotografija, njih dvoje su uživali u Cirkvenici gde su sa psom šetali pored mora. Potom su seli i na kafu, tako da je jasno da ljubav cveta i da gledaju da se ne obaziru ni na jednu provokaciju.

Podsetimo, kada je Aleks javno priznala da čeka dete, Maja je medijima dostavila poruke i pozive sa Filipom koji su nastali kada je on već znao da je beba na putu. Tada je Aleksandra rekla da će sama odgajati dete, ali se u međuvremenu predomislila i rešila da pruži ljubavi još jednu šansu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading