Maja i Car
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Starleta Maja Marinković, koja je letos bila u jeku skandala sa Filipom Carem, u emisiji "Pitanja gledalaca" je priznala svoje emocije prema njemu i otkrila šta joj je rekao dok je sa njom varao trudnu verenicu Aleksandru Nikolić.

Voditelj Milan Milošević postavio je Marinkovićevoj jako interesantno pitanje. 

- Da li je moguće da još uvek voliš Filipa Cara i da već dva dana samo pričaš o tome? - pitao je voditelj, a ona je odgovorila:

- Ja sam pitala nekoga gde je taj prekidač za prekid emocija, vidiš da je moguće da su emocije ostale. Mnoge stvari mene muče, nije sramota biti iskren, ja sebe ovde predstavim najgoru ali mislim da sam bolja od 90 posto zadrugara - odgovorila je Marinkovićeva.

Milana je zanimalo kako je moguće da ga i dalje voli kada se skoro oženio i čeka dete.

- Šta ja imam sa tim, ako nekoga voliš, srce ne bira, ja nisam rekla da ću da se petljam oko njega. On mene sigurno negativno komentariše, znam ga, znam da ružno priča o meni - rekla je Maja, a njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš se ubacio:

- Ona potencira Filipa Cara kako bi mogla meni da se inati, provalio sam je.

Marinkovićeva mu je odmah odgovorila.

- Njega više boli ovo pitanje nego pitanje sa Aneli. Ja to pričam već dve godine zaredom. On kad vidi moje oči on poludi -rekla je Maja, a on joj je odbrusio:

- Ti si jedna b*dala, ja da ti kažem.

Maja se nije obazirala na Janjuševe uvrede, već je nastavila sa izlaganjem.

 - Ja mislim da Filip i dalje mene voli. Znam da on priča loše o meni, ali to mene ne ugrožava da pričam o svojim emocijama. Ja sad neću pričati ništa loše, ali Filip je rekao da mu je najveća kazna što je napravio Aleks dete, svi se na kraju vrate Maji Marinković - rekla je Maja. 

@alo_portal Da li se Ana boji Zvezdana Slavnića?! Celu emisiju možete pogledati na našem YT kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #anacurcic #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading