Ana i Aca
Foto: Printscreen/Instagram

 

Aca Bulić, prva i verovatno najveća ljubav Ane Ćurčić, u poslednjem periodu retko se pojavljivao u javnosti, a najnovijim pojavljivanjem čini se da je sve nadoknadio.

Naime, Aca je ogolio dušu, te progovorio o Ani, odnosu sa Milenom Kačavendom, ali i svom potencijalnom ulasku u rijaliti. 

- Ana Ćurčić i ja smo u super korektnim odnosima. Ona je deo mene, moja prva ljubav, živeli smo deset godina zajedno. Imali smo fenomenalne trenutke i trgediju koja nas veže. Karmički je vezana za mene. Nekad sam joj pomagao, par puta, ali dugo je nisam video do "Zadruge". Uvek ću biti tu za nju do kraja života - rekao je Bulić. 

Aca je progovorio i o najbolnijoj temi koja ga veže za Anu, te istakao da dete koje mu je Ćurčićeva rodila nikada nisu upoznali, ali i to da je u jednom trenutku prestao da ga traži. 

- Realno, bilo mi je teško. I danas imam u sebi osećaj da je to dete živo. Ali nemam poriv da ga nađem! Krenuo sam da tražim, došao do nekih podataka, umešani su neki ljudu iz policije i načelnici Narodnog fronta... Svi sad žive u inostranstvu, ništa tu nije čisto, ali znao sam ako nastavim dalje da će biti loše po mene. Možda sam se nadao da će Ana da pogura tu priču preko nekih institucija - ispričao je on.

Aca se dotakao i teme o Mileni Kačavendi, Aninoj nekada najbližoj prijateljici, te istakao da je laž sve što je ikada "izašlo iz njenih usta".

- Sve što je rekla je laž. Rekla je da sam okupljao žene koje su maltrenirane, zbog politike. Ja sam bio apolitčan ceo život. Ma sve su laži. Ja sam je upoznao kad je Ana ušla u "Zadrugu". Mislim da ona priča o sebi, a ne o meni. Sve je laž, ništa nema veze s istinom. Nikad nisam rekao ružnu reč o toj ženi. Ja ne želim nju da vređam. Neka bude da je iz neznanja kontruisala neke stvari o odnosu između Ane i mene. Ona kao bila prisutna kad se nešto dešavalo, a nije nas ni poznavala kad smo bili zajedno - ispirčao je Bulić. 

Ono što svi željno iščekuju još od prošle sezonerijalitija jeste Acin ulazak u isti, a on je sada istakao da ne postoje šanse da dođe do toga.

- Ma nema šanse da bih ušao u rijaliti. Za mene u ovoj priči novac nije vrednost. Moja reakcija je bila da zaštitim Anu i da su me zvali u "Zadrugu" ušao bih bez dinara, samo da njoj pomognem. Moje učešće u celoj toj priči se završava kad je ona izašla iz "Zadruge". Provalače me sad kroz sedmicu, ali to je samo da se priča... Nije mi prvi put da se neko koristi mojim imenom da bi sebi napšravio neku priču - zaključio je Aca u Informerovom podkastu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading