Milena Kačavenda
Foto: Alo/Printscreen

Milena Kačavenda privukla je ogromnu pažnju javnosti kao vatrena podrška Ane Ćurčić u prošlogodišnjoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", da bi nakon izvesnog vremena došlo do prekida prijateljstva, a Kačavenda je i sama postala deo rijalitija.

Kačavenda je nedavno otkrila detalje i svoje biografije, te priznala čime se bavila u prošlosti.

Milena Kačavenda

Foto: Ataimages

 

- Ja sam Milena Kačavenda. Nisam uspela da završim fakultet, ali mi je žao što nisam, jer bih bila odličan advokat. Bavila sam se manekenstvom, izdržavala sam porodicu od toga. Svirala sam violončelo, a svoj dubok glas nikad nisam podnosila. Košarku sam igrala godinama. Ne volim izdaju, a za mene govore da sam sve manje tolarantna. Takođe, ne podnosim tužne priče, jer ni mene niko nije pitao da li sam dobro - rekla je Milena, pa nastavila:

- Govorim pet stranih jezika. Mana mi je jer nisam mudra, ne čitam između redova, ali izdajica nisam. Promenila sam mnogo profesija. Bavim se trajnom šminkom, međunarodni sam trener kad je ta oblast u pitanju. Njima znači to, svesna sam toga. U svom biznisu sam dostigla maksimum, ali sam ovde da objasnim ljudima da ovde nisam zbog Ane Ćučić. Imam dva sjajna sina, obojica studiraju. Razvedena sam, jako dobro kuvam, tu sam tata-mata - istakla je Milena Kačavenda.

Milena Kačavenda

Printscreen

 

Kačavenda je u jednom od intervjua istakla da se tokom 90-ih godina prošlog veka bavila modelingom, a svojevremeno je na društvenim mrežama podelila fotografiju iz tog perioda na kojoj je moguće videti njeno izvajano telo u prilično izazovnoj odevnoj kombinaciji koja malo toga ostavlja za imaginaciju, a pratioci su izrazili sveopšte čuđenje jer ne mogu ovu fotografiju da povežu sa današnjim damskim stilom koji Milena neguje.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Petar

17.11.2023 19:52

Kakvim se modelingom bavila ova Milena verovatno je reklamirala praseće glave !