Aleksandra i Filip
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Nikolić otputovala je kod svog verenika Filipa Cara u Cirkvenicu i tako svima stavila do znanja da su u ljubavi, kao i da je nisu uzdrmale nove vesti o njegovim navodnim aferama sa bivšim zadrugarkama. Aleks, naime, već nekoliko dana uživa kod svog verenika sa kojim će u aprilu dobiti ćerkicu, a sada se baš on oglasio i otkrio šta ih muči. Kako je sama Aleks izjavila na klipu koji je Car okačio, na aerodromu je pokupila neki virus, pa mora da miruje i pojača vitamine. Filip je to pak rešio da saseče u korenu bez panike i drame, a evo i kako.

- Virus sam neki pokupila na aerodromu - čula se Aleks na klipu na kom se samo videla supica, a Car je napisao: 

- Juha od škampi leči i koronu - stavio je Filip u opis videa, te je jasno da se ekspresno postarao da Aleks i beba ojačaju i poprave imunitet.

Podsetimo, tek što je obelodanila da će mu roditi bebu, Maja Marinković raskrinkala je Cara i objavila prepiske i glasovne poruke koje je dobijala u vreme kada je Aleks uveliko znala da je trudna. Nakon toga Aleksandra je najavljivala da će o detetu sama da se brine, međutim, kao i obično vratila se svojoj prvoj ljubavi. Novu aferu koja je pripisana Caru nije ni uzimala u razmatranje, samo je objavila da njih dvoje ništa od toga više ne dotiče.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading