Vanja Rašova
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram/vanjarasova

Nakon što su isplivale prepiske Filipa Cara sa bivšom učesnicom rijalitija, Vanjom Rašovom, na kojima se jasno vidi kako planira da prevari trudnu izabranicu Aleksandru Nikolić, oglasila se Vanja:

- Istina je da mi je Filip pisao u više navrata, reagovao mi je na "storije" i zvao me još pre nego što je ušao u Zadrugu da se vidimo, ali to je radio i u poslednje vreme. Pitao me je kad ću doći u Hrvatsku, ja sam mu rekla da ne planiram, međutim, sad mi se javila i Aleksandra, koja kaže da mi je on nudio 500 evra kako bi došla kod njega.Mislim, kakve su to priče? Nisam joj ništa odgovorila - istakla je Rašova, a zatim a zatim i otkrila kako je Nikolićeva došla do saznanja da je bilo nečega između nje i Cara:

- Ne znam, moguće da mu je gledala koga prati na Instagramu ili mu je kopala po telefonu, što me ne čudi, jer je on mene često zvao. Čak i kad je nedavno bio u Parizu sa njom - otkrila je Vanja za "Republiku".

Podsetimo, trudna Aleksandra Nikolić dala je drugu šansu Filipu Caru i pomirila se s njim, a sudeći po svemu, on nije prestao da joj radi iza leđa i piše drugim devojkama.

@alo_portal Redakcija Alo! je dobila rođendansku čestitku pevača Saše Kovačevića ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #sasakovacevic ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading