Taki sa novom devojkom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Radomir Taki Marinković odlučio je da razjasni prirodu odnosa sa učesnicom ''Elite'' Teodorom DelićOna je u rijalitiju negirala da među njima postoji nešto više od prijateljstva, a sad je Taki probudio sumnje da to ipak nije tako.

Naime, kako Taki kaže Teodora i on su se upoznali na njegovom rođendanu i odmah se sevnule varnice među njima. Iako je ostao pomalo tajnovit, reklo bi se da među njima ipak postoji nešto dublje u šta se možete uveriti najpre po njhovoj prvoj zajedničkoj fotografiji koja je u nastavku, a koja je nastala upravo na Takijevom rođendanu:

- Iz poštovanja prema njenim mladim godinama ne bih detaljisao o prirodi našeg odnosa, mogu da kažem da smo vrlo bliski i dobri. Ja sam joj uvek podrška, šta god da ona odluči, ja ću to podržati. Tako je i po pitanju njenih izbora i rijalitiju. Vidim da se Bebica mota oko nje, mislim da neće biti ničega među njima iskreno i da nema šanse. Što se mog dobrog prijatelja Bože Džonsa tiče ja mu iskreno i od srca želim da mu se konačno ispuni velika životna želja da uzme i poseduje nešto moje (osmeh). Ja znam da Teodora ume da razdvoji žito od kukolja i ne plašim se njenih daljih postupaka (osmeh) - poručio je Taki u svom stilu za Pink.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading