Taki i Maja
Foto: Printscreen/Alo

Maja i Janjuš se sve više svađaju i prepucavaju iako su započeli prijateljski odnos po njenom ulasku u "Elitu". Tim povodom oglasio se Majin otac Taki Marinković koji nikada nije bio za njihovu vezu.

- Maja je došla kao velika zvezda, pojavila se na imanju. Hvala Pinku što su joj ukazali poverenje, nadam se da će to da opravda. Videli smo svi njen ulazak, toliko su je dozivali, prozivali... A kada se pojavila nastao je muk - prisetio se Taki, koji smatra da je Janjuš i dalje zaljubljen u njegovu ćerku Maju.

- On je godinama zaljubljen u Maju. Prošli su zajedno nešto i unutra i vani, tako da je on patološki zaljubljen u Maju. Videli smo da je ostavio čak i Aneli, sve zbog Maje, on ne može bez nje - obelodanio je Taki za Pink i osvrnuo se na Filipa Cara: 

- Da postoji to dugme, da mogu da joj isključim te emocije... Ipak su oni bili neko vreme zajedno, ali mislim da će to vremenom proći, zatvoren je to prostor. Mislim da malo i tera inat Janjušu, spominje mu često ime, pa ga nervira - rekao je Taki za Pink.rs.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading