Radomir Marinković Taki
Foto: Alo/Dejan Briza

Radomir Marinković Taki, otac bivše zadrugarke Maje Marinković, obnovio je ljubav sa svojom bivšom devojkom Teodorom Delić, koja je bila uečsnica rijalitija "Parovi". Njih dvoje će zajedno ući u rijaliti "Elita", novi projekat televizije Pink, saznaje Republika

Ljubav Teodore i Takija ponovo cveta, a jedno je sigurno, u "Eliti" će napraviti pravi haos. Marinkovića je publika upoznala u mnogim emisijama vezanim za "Zadrugu", dok je Teodora izazvala veliku pažnju u devetoj sezoni rijalitija "Parovi". Jednom prilikom je otkrila i da je imala grupnu vrelu akciju.

Radomir Marinković Taki

Dejan Briza

 

- Uvek sam bila avanturista i ne mislim da i dalje grupni seks treba da bude tabu tema. Imala sam trojku u trećem razredu srednje škole i ne kajem se zbog toga. Moji će verovatno da polude zbog ovog saznanja, ali to je bilo i prošlo. Volim da eksperimentišem! Bitno je da nikada nisam eksperimentisala s drogom i sličnim stvarima, a seks je svakako lepa stvar. Mislim da bih opet volela da doživim to iskustvo, ali s nekim koga volim i nekim u koga imam poverenja. Verujem da bi to mnogi voleli da dožive, ali nemaju hrabrosti. Nemam problem da pričam javno o tome. Ovde se svi nešto foliraju i prave se fini, a ko zna šta su sve radili napolju - rekla je Teodora tada, pa dodala:

- Mnogo sam volela tog lika s kojim se sve desilo. Ostali smo u dobrim odnosima, bez obzira na to što vise nismo zajedno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading