"BILA SAM SA NJIM PRE TRI DANA, NE MOGU DA DOĐEM SEBI" Bivša zadrugarka je vreme provodila sa ubicom, otkrila šta je radio i kako se ponašao!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon tragedije koja se dogodila u u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca, kada je 21-godišnji U.B. ubio osmoro, a ranio 14-oro pucanjem iz vatrenog oružja, u Mladenovcu je muk.

Srbija u velikoj tuzi i žalosti ceo dan priča o horor aktuelnostima, a bivša rijaliti učesnica  Sofijom Unom Manić otvorila je dušu i ispričala detalje od pre par noći.

Ona je rekla za "Espreso.rs" kako je sa ubicom U.B. provela zajedničko vreme pre tri dana, te da su zajedno sa njima bili još neki ljudi poznati javnosti.

-Pre tri dana sam bila sa U.B. i u potpunom sam šoku za sve što se izdešavalo, od sinoć ne mogu da dođem sebi - govori Una i nastavlja:

-Ja dečka znam površno, upoznala sam ga to veče, bio je jako miran i tih, čak nije ni pio alkohol, celu noć je konzumirao vodu - kaže pa zaključuje:

-Nešto mi je ispalo u autu i trudio se pola sata da mi pomogne da to pronađem, ma ni na kraj pameti mi ne bi palo da može ovako nešto da uradi, ja kada sam videla šta se desilo kad me šlog nije strefio.

Prisećamo, tokom dana i za vikend Srbija će biti u žalosti, a Mladenovac nikad nije bio tužniji.

Takođe, prilikom pretresa kuće i pomoćnog objekta u naselju Vinjište, policija je pronašla četiri ručne bombe, više kutija sa pištoljskom municijom, više komada puščane municije, okvir za pištolj, dva okvira najverovatnije za automatsku pušku, nosač optike, kao i automatsku pušku bez fabričkog broja.

"IMAO JE LUDAČKI POGLED, ZNALA SAM DA BI TO URADIO" Viki Mitrović o detaljima poznanstva sa ubicom iz Mladenovca, otkriveno šta je držao u automobilu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading