"U SVAKOM ODNOSU SI PAĆENICA" Suočile se Sofiija Una, Milica i Ana, izbio haos u emisiji
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom gostovanja Milice Veselinović u emisiji "Delegati" koju vodi Filip Car uključila se Sofija Una Manić, a za njom i Ana Spasojević.

-Na žurki su mi par devojaka rekle da me komentarišeš i gledaš. Primetila sam i ja. Maja mi je ispričala da si rekla da te ne zanima, a onda te vidim u hodniku hotela gde pričate, ti odmah za njim. Svesna sam sebe i ne odmeravam devojke. Volim lepo žensko, nisam ljubomorna i nisam te gledala na ružan način - rekla je Sofija Una.

-Ana ti si sebi dozvolila ne da te zovu truleks, nego džoger. Videla se tvoja iskrena emocija prema Marku, sa Bilalom malo. Ali držala si se Marka. Sad si posle njegovog ulaska, dve reči i osmeha popustila i dala nam za pravo da bi ti imala nešto sa njim. Video sam i Boru kod tebe u krevetu. Češkali ste se - rekao je Car.

-Ne, nisi mogao da vidiš. Masirao mi je ruku jer me je bolela glava. Nismo imali se*s, nije navalentan, dosadan i napadan. Rekao mi je da mu se sviđam i da bi bio sa mnom jer nisam kao te devojke koje imaju džokera u rukavu - rekla je Ana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Mislim da bi ti morala da ceniš sebe više. Ne možeš biti poltron ljubavi i neki džoker, zamena, rezerva. Dovoljno si lepa, zgodna i pametna i puna si poštovanja prema muškarcima,a tako malo sebe vrednuješ. U svakom odnosu si bila paćenica - rekao je Car.

-Ne smatram da sam paćenica jer je neko izigrao moje poverenje. To je na njegov obraz. Ako sam truleks jer sam lojalna, neka sam. Bar nisam kanta za pražnjenje koju je je*ao ko je stigao. Bilal zna neke stvari i dovoljno je da ih zna on. Izvinio mi se, prošlo je šta je bilo - rekla je Ana.

-Jel bi ti mogla biti ukoliko bi želela da Milku trokrilku nadigraš i budeš sa Bilalom? - pitao je Car.

-Ona tu nije bitna. Mogla sam da se pomirim sa njim kad je došao. Jednostavno mu ne verujem. To što Milica priča da mu je posebna i bitna, za*ebi priču - rekla je Ana.

-Misliš da mu je jedino posebna bila Maja? - pitao je Car.

-Da. Milice tebi se svi smeju na tvoje izlaganje da si mu bitna - rekla je Ana.

-Ne vređam se, popu*ite mi svi ku*ac. Nisam rekla da ćemo da budemo - rekla je Milica.

-Itekako mu ljubomorišeš na mene - rekla je Ana.

"ĆERKU JE VIDEO DVADESET PUTA U ŽIVOTU" Ana otkrila detalje Zvezdanovog prvog braka: Bivša žena se moli da se spasim od njega!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading