SE*S STIGAO NA NAPLATU Car preneo Aleksandri gljivičnu infekciju!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Promiskuitetno ponašanje rijaliti učesnika u Zadruzi iz dana u dan postaje sve gore i gore. Teško da bi i šematski prikaz mogao tačno da objasni ko je s kim sve imao seks u Beloj kući, a verujemo da ni zadrugari ne bi znali da daju odgovor na ovo pitanje.

Umesto da za seksualne odnose koriste zaštitu koja im stoji na raspolaganju, učesnici rijalitija upražnjavaju odnose bez prezervativa, a o tome i ponosno pričaju. Kako jedan muškarac promeni više partnerki tokom sezone od devet meseci, nije ni čudo da pojedine zadrugarke često idu na preglede ginekologu.

SE*S STIGAO NA NAPLATU Car preneo Aleksandri gljivičnu infekciju!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Poslednji u nizu slučajeva desio se Aleksandri Nikolić, kojoj je, kako saznajemo, seksualni i emotivni partner Filip Car pre nekoliko dana preneo gljivičnu infekciju. Naime, nakon njihovog prvog raskida Filip je imao seksualne odnose sa više žena, a kada ih je dovoljno izgustirao, odlučio je da se pomiri sa Nikolićevom.

Ona mu je naivno prešla preko svega i kako bi mu dokazala ljubav, brže-bolje legla u krevet sa njim uz svakodnevni maratonski seks. No, kako Filipa emocije ne drže dugo, još jednom je stigao da se posvađa sa devojkom na krv i nož, uz standardno obraćanje da je ona „kurva kojoj ne može da veruje“.

Tokom jednog njihovog sukoba i žestoke svađe, Aleksandra je u naletu besa i nemoći od uvreda koje dobija od Cara izgovorila da se zbog njega razbolela.

SE*S STIGAO NA NAPLATU Car preneo Aleksandri gljivičnu infekciju!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mrš, mrš! Zbog tebe idem kod doktora, klošaru jedan. Mrš! Zbog tebe i tvojih kurvetina, je*em te u usta! - vikala je Aleksandra.

Ipak, ova informacija Cara nije preterano pogodila jer zna da ako neće da spava s njim, Maja Marinković uvek ima elana. S druge strane, tu je i Milica Veselinović, koja je u jednom trenutku takođe bila njegova seksualna partnerka.

Ima mali, ali ume da zabavi!

Maja Marinković je nakon raskida sa Filipom ispričala kako Car ima mali penis, te upravo zbog toga uvek insistira da partnerka bude na njemu. Kada je ovo čuo, on se trudio da demantuje, uz obavezne epitete da je Marinkovićeva kurva, a zadrugarima je bilo zanimljivo da slušaju o ovoj temi.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading