"TI SI MORALNI ODRON" Miljana urnisala Bebicu, SASULA MU SVE U LICE
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je biranje najnezahvalnijeg zadrugara. Miljana Popović i Nenad Macanović Bebica zaratili su zbog Marije Kulić.

-Najnezahvalniji je Brendon, moj prijatelj. On ume da bude veoma drzak prema prijateljima, ali ako upoznate njegovu drugu stranu, onda dobijate drugi dojam. Jelena Golubović je druga osoba, takođe meni draga. Često nije fer, stalno spominje alergiju i želi da prozor bude otvoren, ali je mislim da nije fer prema ljudim kojima je hladno. Treća je Palčica koja je jako nezahvalna prema Peteućiju. Nemam ništa protiv nje, liči mi na neku devojčicu iz porzorišne prestave, ali je ovo činjenica - rekla je Žana.

-Žana, hvala ti, ti ćeš biti moja porcelanska lutka - istakla je Palčica.

-Prva osoba je Aleksandra, napravila ga je budalom. Zvezdan je drugi, ostavio hje ženu koja je bila uz njega, a treća je Miljana, koja je dovela Bebicu m ovde, a onda ga je totalno odstranila - istakao je Peca.

-Moram da kažem da Mića sve vreme spominje moje ime - rekao je Miljan.

-Bolesniku jedan, tvoje ime ne spominjem. Ti si kompleksaš - kazao je Miljan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Znam ja šta ti planiraš, ali ti to neće uspeti - kazao je Miljan.

-Bolesniku jedan, ja sam sve rekao odavno. To što si čuo, slobodno kaži - istakao je Mića.

-Znam ja o čemu je reč, ali nikad neću reći, Jako je klošarski to što radiš - kazao je Miljan.

-Ovde ima očiglednih primera nezahvalnosti. U svima nama postoj nezahvalnost, koju često iskažemo. Nezahvalni smo kad su naši najdraži u pitanju, a retko se sedimo da se zahvalimo na stvarima koje se podrazumevaju. Maji Kovačević je preminuo otac, a to je ono što treba sve da nam skrene pažnju da mislimo o našim roditeljima. Da ih ne brukamo i poštujemo, koliko god je to moguće. Kad sam videla da sam dobila čestitku od podrške, tad nisam obraćala paćnju na to, a posle sam shvatila da me ti ljudi iskreno vole. Nezahvalna prema meni je ispala mala Valentina, kojoj sam davala svoju garderobu - istakla je Miljana.

-Nezvahvalni ste vi prema meni. Kad vam je nešto trebalo, prva sam bila tu da vam pomognem. Se*em vam se u usta svima - kazala je Valentina.

-Duga osoba je Peca, preko Nece je došao ovde, a nema ni gram poštovanja prema svom bratu. Bebica je najnezahvalnija osoba. On je pokazao da je moralni odron, kada su stigle čestitke od njegove prododice. Mariji Kulić koja te je toliko branila je zabio nož u leđa. Ti si na proslavi reprize ugrabio flašu za sebe, a sakrio si je od Marije - rekla je Miljana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-U toj flaši je bilo vino, koje si ti popila - kazao je Bebica.

"OVO NISAM ZASLUŽILA" Anđela van sebe zbog Zvezdanovog ponašanja: JAKO SI ME POVREDIO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading