PREDSTAVLJAO SE KAO BIZNISMEN, A OPTUŽILI SU GA DA JE PSIHOPATA Miljana je otkrila da ne zna ništa o Bebici, pomenula je i njegovu porodicu!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica od kako se pojavio u javnosti ne prestaje da intrigira sve. Bebica se predstavljao kao imućni biznismen, a njegov odnos sa porodicom šokirao je sve.

Nenad ne samo da nema kontakt sa svojim najbližima, on je prekinuo i kontak sa svojom decom i bivšom suprugom.

- Ko zna šta je on zas*ao sa svojima, pa možda ne može da pogleda oca u oči i da ode. Bar da kaže majci da ih dovede na ručak - rekla je Miljana.- Ma gde god, šta hoće može - rekao je Bebica.

- Živo me interesuje, iako me on ne interesuje, šta je on zas*ao. A mora da je debelo nešto za*ebao oca - rekla je Miljana.

- Samo mi nije jasno gde pare troši - čudio se Čolić.

- Ni meni to nije jasno. Nije mi jasno zašto laže da mu žena živi u stanu da su joj otac i on kupili, a žena živi pod kirijom. Što bi lagala žena. Mogli su da prodaju jedan stan, dva, a ne da žive u Krnjači. Ne znam ni da li žive u Borči ili Krnjači - priznala je Kulićeva.

"NEĆU TI DATI DA ŽIVIŠ" Manijakalno ponašanje bivšeg osuđenika zabrinulo javnost, Zvezdan kao razjarena zver lomi i preti bivšoj ženi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading