ISTI JE OTAC Kristina Spalević na svet je donela sina: SNIMLJEN CEO POROĐAJ!
Foto: Printscreen Instagram

Bivša rijaliti učesnica Zadruge i verenica Kristijana Golubovića, Kristina Spalević, sinoć se porodila.

Kristina se sada oglasila te je otkrila kako je prošao porođaj:

- Jeste, sve je prošlo dobro, sad sam se probudila, uspela sam da zaspim na pola sata, jer me baš bolela materica, daju mi lekove, samo da preguram danas - rekla je ona na početku, pa dodala:

ISTI JE OTAC Kristina Spalević na svet je donela sina: SNIMLJEN CEO POROĐAJ!

Printscreen

 

- Urađen je Carski rez, da, dali su mi za vraćanje materice nešto, to me boli, kap po kap, tri sata. Super sam prošla hvala Bogu. - rekla je ponosna mama.

 - Gledam ga u boksu, isti Kristijan, bre, meni liči i na mene i na moju mamu, ali ja bih volela da sin liči na Kikija. Čim su ga izvadili rekla sam "Jao lep je"  - dodala je, jer je sniman ceo porođaj, što je ostalo kao velika uspomena.

- Ja sam očekivala da bude baš ružna beba, kako obično i biva, kad izađe kao žabica, ali kad sam ga videla, pa kosica, sve mi je bilo preslatko. Dobio je ocenu 9 i 10. Hvala Bogu, to me je obradovalo. 4 kilograma i 6 grama, 55 dugačak - smejala se Kristina.

- Ja sam sudbinski završila kod doktora Igora Plješe, ne bih ga menjala ni za šta na svetu. Njegov tim i on su odradii maherski posao. Sekunde se nisam plašila. Neplanirano sam završila kod njega i to je nešto najbolje što je moglo da mi se desi - zaključila je ona.

 

ISTI JE OTAC Kristina Spalević na svet je donela sina: SNIMLJEN CEO POROĐAJ!

Printscreen

 

JADNE ŽENE, NE ZNAJU U ŠTA SE UPUŠTAJU Otkriven pakleni plan Filipa Cara: OVO JE NJEGOV CILJ

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nevenka

28.12.2022 10:29

Pa iskrene cestitke,ukolilo procitate,drago mi je da ste se nasli ,radujem se svcojoj sreci,zivite srecno ,ziv i zrav bio vas sin ,kako ce se zvati?