JADNE ŽENE, NE ZNAJU U ŠTA SE UPUŠTAJU Otkriven pakleni plan Filipa Cara: OVO JE NJEGOV CILJ
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ponašanje zadrugara Filipa Cara ne prestaje da iznenađuje verne pratioce rijalitija, te se mnogi pitaju šta se zapravo dešava sa njim.

- Filip malo deluje kao da je izgubio kompas, pa čak ni ja ne mogu da "pohvatam" sa kojom ženom ustaje, a sa kojom leže. Otkad je ušao bio je sa nekoliko njih. Ide od Maje Marinković, preko Aleksandre Nikolić do Milice Veselinović. Pitam se svako jutro kad listam portale i gledam klipove koja će biti sledeća - ispričao je izvor blizak Filipu Caru.

JADNE ŽENE, NE ZNAJU U ŠTA SE UPUŠTAJU Otkriven pakleni plan Filipa Cara: OVO JE NJEGOV CILJ

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Čuli ste i sami i za devojku sa kojom je bio ovog leta pre ulaska u "Zadrugu" za koju se piše da je navodno ostala u drugom stanju. Ona svakako nije jedina devojka sa kojom se Filip upustio u intimne odnose ovog leta, a sudeći po onome što gledamo u "Zadruzi" zaštita mu nije ni na kraj pameti. Pa, pre neki dan je rekao da želi što pre da se ostvari kao otac i da misli da će biti posvećen tata svojoj deci. Pričao je nešto tako i u društvu, ali ga niko nije shvatao za ozbilno jer nema nikakvu stalnu devojku sa kojom bi se ostvario u toj ulozi. Međutim, sad mi je potpuno jasan njegov plan - dodao je izvor.

JADNE ŽENE, NE ZNAJU U ŠTA SE UPUŠTAJU Otkriven pakleni plan Filipa Cara: OVO JE NJEGOV CILJ

 

 

- Rekao bih da njemu zapravo nije ni bitno sa kojom će dobiti dete, samo da ga dobije. To vam dođe kao one žene koje bi samo da se udaju, e tako i on sa decom očigledno. Nije bitno da li će mu dete roditi ova što je ostala u Beogradu, Maja, Aleksandra ili Milica. Jadne samo te žene, ne znaju u šta se upuštaju sa njim. Ma, deca su najveće blago na svetu. Samo nek se rađaju. Ko zna, možda ga deca i smire i skrase pored jedne žene - zaključio je izvor za Blic.

PALO POMIRENJE! Aleks i Car nakon žestoke rasprave zatresli zidove rehaba vrelom akcijom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zeki

28.12.2022 12:18

Ja takve kao sto je taj Filip Car,ne bih sa stipaljkom na daljinski upravljac,a kamoli sa prstima pipnula!Fuj od covjeka;bljak!