OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Taki Marinković otkrio da je bio sa šest zadrugarki koje su trenutno u kući
Printscreen

Pušten je i drugi prilog ljubavnog odnosa Maje Marinković i Bilala BrajlovićaRadomir Taki Marinković je nastavio da priča o ovome sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

- Maja se ovde debelo igra, ali postoje neke varnice. Dečko ima harizmu. Bolje je kad je čovek uporan. Kad je jedan bio uporan u drugoj sezoni, smuvao je napolju, a napolju ga ne bi ni pogledala. Tako se osvaja u Zadruzi. I Aleks vrti priču oko sebe, čokoladica. Dosta ima oko toga da se priča. Ove druge devojke traže kadar preko Bilala. Znam ja njih malo i privatno. Pokazaću ti u pauzi neke slike, ove +18. Neka posete ljudi moj restoran, restoran mog druga, tamo ima svašta, bile su mnoge devojke. Tamo se sve sazna - rekao je Taki.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Taki Marinković otkrio da je bio sa šest zadrugarki koje su trenutno u kući

Printscreen

 

Taki, da li si bio sa nekom od ovih devojaka koje se udvaraju Bilalu? - pitala je Dušica.

- Da. U Zadruzi ima 5 ili 6 devojaka sa kojima sam bio. Jovana misica je pre neki dan bila kod mene, kad je videla jednu lepoticu, rekla je: "Au, Taki". Bila je kod mene kući, devojka koja je bila u "Zadruzi". Jovana ima emisiju, ide kod roditelja kući, Jovana je dolazila, a ta cura je morala da napusti stan, slučajno su se srele u hodniku. Jovana je moj prijatelj, ne sme to da oda. A ta druga je potpisala ugovor naravno. Nisam se zaljubio, sportski samo - priznao je Radomir.

HAOS ZBOG MARAMICA Zorica opela po Aniti, pa udarila na Maju Marinković jer je nazvala lopovom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading