OTKRILA ZBOG ČEGA JE LAGALA Aleks priznala da je poslala čokoladicu Bilalu, pa zaplakala
Pink printskrin

Aleks Nikolić teško je podnela emisiju "Gledanje snimaka" tokom koje je otkriveno da je upravo onda poslala čokoladicu Bilalu Brjaloviću, i to po drugarici Milici Veselinović.

Nakon što je prikazan razgovor između Veselinovićeve i Brajlovića u kom joj priznaje da ga je razočara time što ih je odala, Nikolićeva se našla na stubu srama.

OTKRILA ZBOG ČEGA JE LAGALA Aleks priznala da je poslala čokoladicu Bilalu, pa zaplakala

Pink printskrin

 

Nakon žestokih kritika koje su joj uputili cimeri, Aleks je priznala da je poslala spornu čokoladicu, a potom zaplakala. 

- Ispala sam budala, htela sam da spustim loptu sa nekim ko mi misli loše. Da, ja sam rekla Milici da pošalje čokoladicu. Pogrešila sam. Kad sam htela to da kažem, svi su skočili, iz straha i nemoći sam lagala. Lažov sam, pogrešila sam, nisam imala nameru da ugrozim svoju vezu. Moj momak me poznaje. Moja greška je što sam htela da šurujem sa osobom. Nema potrebe da napadate Milicu, ona je stala u moju zaštitu. Nisam imala nikakvu lošu nameru. Uplašila sam se, ishitreno sam reagovala. Htela sam da sklopim primirje, Bilal nije jedini. I čokoladica, i pivo, to je bilo da me ne bi vređao i mog dečka. Čak sam dve nedelje sa Majom spustila loptu - rekla je Aleks.

Zašto si lagala? - pitala je voditeljka.

- Imala sam pritisak, mislila sam da će ljudi to pretvoriti u "ljubavnu" čokoladicu. Osetila sam lošu nameru, zato sam se tako ponašala -  priznala je uplakana Nikolićeva.

AFERA PROSTITUCIJA Taki Marinković progovorio o Maji i najstarijem zanatu, pa šokirao priznanjem (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading