OVO JE PRAVA ISTINA Slovenka Nikolić otkrila kako su Dragojevići prihvatili Aleks
Printscreen

Iko su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević nastavili su svoju ljubav po izlasku iz rijalitija, a sada je Slovenka Nikolić progovorila  ćerkinom izboru.

- Moja Aleks i Dejan su super, baš odlično funkcionišu. Mnogo se slažu, nema tu negativne energije - priča Slovenka, koja je oduševljena novim zetom.

- Upoznala sam Dejana, bio je kod nas. Super je dete, kad ustane raspoložen je, nasmejan! Oduševljena sam Dekijem, pravo da vam kažem. Vrlo pametno dete, volela bih da ostanu zajedno. Hvala Bogu, slažu se dobro. Dogovaraju se, ja im se ni u šta ne mešam, nisam taj tip.

OVO JE PRAVA ISTINA Slovenka Nikolić otkrila kako su Dragojevići prihvatili Aleks

Alo/Privatna arhiva

 

Na pitanje da li je zadovoljna kako je njena ćerka prihvaćena u Veterniku, Dejanovom rodnom mestu, Slovenka kaže:

- Mislim da su je Dragojevići baš lepo prihvatili, pogotovo baka, baka je mnogo voli. Moja Aleks je oduševljena kada ode u Veternik, bude joj jako lepo. Prave roštilj, imaju mace tamo, bude im zanimljivo... Baka, Bilja, svi su tamo prema njoj okej - priča Aleksandrina majka, koju je otkrila da li je strahovala da je Dejanovi neće prihvatiti, poučena iskustvom Dalile, njegove supruge.

- Da vam kažem nešto, ko drugom jamu kopa, sam će u nju upasti. Ja znam to iz iskustva, nikada nikome nisam poželela loše, ni najvećem neprijatelju. Bogu mu presudi, ja nikome. Ljudi su ljubomorni na njih dvoje, na Aleks i Dejana, ali oni su stvarno kao jedno, verujte mi.

OVO JE PRAVA ISTINA Slovenka Nikolić otkrila kako su Dragojevići prihvatili Aleks

Printscreen

 

Dejan i Aleksandra odlaze na prvo zajedničko letovanje, te smo pitali Slovenku da li bi volela da joj po povratku saopšte vesti da joj je ćerka u blagoslovenom stanju.

- Neka rade šta hoće. Ja živim za taj dan, da dobijem unuče od Aleksandre. Ja nju volim bolesno, bolesno sam vezana za nju - rekla je Slovenka.

PIPKALE SU SE KAO U FILMU ZA ODRASLE Mia Jovanović i Viki Mitrović napravile pometnju na bazenu, svi gledali samo u njih

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mixino r.

09.08.2022 04:15

Zašto se Slovenka oblači i ponaša kao putujući cirkus? Zašto bruka svoje ćerke?