OTKRIVENO KO JE DALILIN DEČKO Bivši zadrugar raskrinkao Dragojevićku: Zajedno su i divan su par
Alo

Dalila Dragojević juče je proslavila svoj 29. rođendan u jednoj vili sa bazenom, a na gala proslavu bilo je pozvano samo nekoliko zadrugara. Među njima se naravno našao i Lepi Mića, koji je otkrio detalje

Prošle godine si u emisiji "Narod pita" otkrio da je Mina Vrbaški u vezi sa Lukom Nikolićem, jer je njegov otac tvoj dobar prijatelj. Šta se sad dešava sa Lukom i Dalilom?

OTKRIVENO KO JE DALILIN DEČKO Bivši zadrugar raskrinkao Dragojevićku: Zajedno su i divan su par

Foto: Printscreen/instagram

 

- Oni su bili jako prisni, koliko sam ja video. Ako nije Luka, onda je Đole. Ja kažem da su oni u vezi i divan su par. Gospodin Nikolić lagano hara estradom. Ja mislim da je to peta, po mojoj evidenciji, devojka iz "Zadruge".

Dalila i Filip Car večeras gostuju u emisiji "Narod pita". Šta misiš kako će izgledati njihov susret nakon svega što se desilo i saznalo, nakon njihovog raskida?

Sa velikom zadovoljstvom ću da pogledam tu emisiju, možda i pozovem. Dalila je našla Luku, sa njim je i ja sam video na žurki, a i fanovi puštaju preko društvenim mreža. Sa druge strane Car je bio na večeri bluda kod Deniz Dejm. Ona ne primeprema salate, nego blud i razrat. Car je bio na bludu, Dalila na svom rođendanu u opuštenoj atmosferi. Mislim da će večeras imati dosta vremena da objasne kako se izgasila na ogromna emocija i obostrana želja da budu zajedno. Jednostavno izgleda su slagali, nisu se razišli jer ne mogu da se dogovore, nego jednostavno istina je da je bilo toliko emocije ne bi našli nove partnere i menjali ih kao na traci. Posle Gringa Luka, kod Cara Maja, Deniz. Recke se udaraju na sve strane.

Podsetimo, već neko vreme se u medijima vode spekulacije oko Dalilinog tajanstvenog dečka, međutim do dana današnjeg kontroverzna rijaliti zvezda nije otkrila ko je on ustvari.

OTKRIVENO KO JE DALILIN DEČKO Bivši zadrugar raskrinkao Dragojevićku: Zajedno su i divan su par

Foto: Alo/ilustracija

 

ONA JE BILA DEO ŽURKE KOD DRAGOJEVIĆKE Nevena iznela detalje sa rođendana, spremila joj ovaj poklon, pa pomenula Dalilinog dečka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading