ONA JE BILA DEO ŽURKE KOD DRAGOJEVIĆKE Nevena iznela detalje sa rođendana, spremila joj ovaj poklon, pa pomenula Dalilinog dečka
Alo

Bivša zadrugarka Nevena Savić bila je jedna od zvanica na rođendanskom slavlju Dalile Dragojević.

Ona je otkrila šta je poklonila svojoj cimerki iz Bele kuće, pa progovorila o odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom.

Printsc Pink

 

Šta si poželela, a šta poklonila Dalili za rođendan?

- Reći ću deo pokolona. Palo mi je na pamet nešto što je njoj jako nedostajalo u "Zadruzi", a to je njen pas Tedi. Tako da sam uzela jednu staru sliku, pronašla sam, izguglala (smeh) nje i njenog psa. Još uvek nije otvarala poklone, videću reakciju i nadam se da će se oduševiti. Izradili su mi tu fotografiju vezom i tkanjem. Poželela sam joj iskrenu ljubav. Sve je u životu prolazno i novac i slava, ali neko ko je pored tebe tu, da te podržava u svakom trenutku, mislim da je to svakome potrebno.

Alo

 

Već se spekuliše da će njen dečko doći kasnije na rođendan. Šta ti možeš da nam otkriješ nešto više o njenom dečku?

- Znaš kako. Neću otkrivati ništa što ona nije već otkrila. Samo ću reći da žena koja je zadovoljna ima osmeh na licu, a to dovoljno govori o svemu.

Da li je neko osvojio tvoje srce?

- Ne, ja sam i dalje sama. Što se tiče Zole, nema ništa novo na tom planu. Snimao je spot pre par dana, nije me pozvao iako je bio dogovor da me pozove, ali svakako, svako živi svoj život na način na koji želi da ga živi. Tako da, nema ništa novo.

 

IVA GRGURIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA NOVIM DEČKOM Otkrila da je zaljubljena, pa poručila: Mlađe je slađe

 

Komentari (1)

Loading
Ante

05.09.2022 20:52

Joj Dalila jos da si riba osvojila pb pola sveta