VIDEĆEMO SE NA SUDU Marijana Zonjić bez dlake na jeziku o skandalu sa Viktorijom Mitrović
Foto: Printscreen/instagram

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović zapretila je Marijani Zonjić snimkom koji pevačica navodno ima sa austrijskim reperom Raf Kamorom, a Zonjićeva je sada prvi put progovorila o tome.

Marijana je izjavila da je Viktorija sve izmislila kako bi je okrenula protiv Marka Osmakčića, koji je sa Mitrovićevom bio u vezi tokokom boravka u "Zadruzi 5".

- U pitanju je još jedna Viktorijina laž upućena na moj račun. U pitanju je reper Raf Kamora, sa kojim sam u super odnosima. Ona je izmislila priču da ona poseduje neki video snimak, a to samo da okrene Marka protiv mene. Nisam želela da gubim vreme, pokazaću vam i poruke - rekla je Zonjićeva, pa dodala:

Čula sam se sa njim i pitala ga da li veruje da je jedna devojka iz rijalitija u kojem sam bila izjavila da on i ja imamo neki video snimak, na šta mi je rekao da su to gluposti i da mi nikad ništa nismo imali. Mi smo pričali samo o nekim našim prošlim vezama, ko je šta proživeo kroz život. Imam sve te poruke. Viktorija može do sutra da izmišlja o meni, jer neće joj proći, sve ću dematovati - rekla nam je Zonjićeva, pa dodala:

- Imam dokaze crno na belo da ona laže! Ona samo hoće da okrene Marka protiv mene, meni je to jasno. Moja majka i brat su se čuli sa Osmakčićem i rekli mu da nema potrebe da me zove, blokirala sam ga i nema potrebe da izjavljuje bilo šta vezano za mene - zaključila je Marijana Zonjić.

ŽIVELA KAO KRALJICA U STEFANOVOJ VILI Prevarila dečka zbog njega, renovirala kuću, a sad stavila tačku na njihov odnos

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading