IZAŠLI ZAJEDNO IZ NJEGOVOG STANA Viktorija Mitrović uhvaćena sa Takijem Marinkovićem, evo šta su radili
Foto: Pink

Taki Marinković uhvaćen je sa bivšom zadrugarkom Viktorijom Mitrović u beogradskom naselju Voždovac.

Naime, Takija su ekipe pratile u stopu, pa su zastali da snime njegova kola, i zatekli crvene lisice na retrovizoru. Nakon nekog vremena Taki je izašao iz zgrade sa Mitrovićevom, a potom su otišli do njegovih kola.

Njih dvoje su neko vreme pričali ispred zgrade, a onda se Taki uputio dalje svojim poslom, piše Republika.

IZAŠLI ZAJEDNO IZ NJEGOVOG STANA Viktorija Mitrović uhvaćena sa Takijem Marinkovićem, evo šta su radili

Printscreen

 

Podsetimo, otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, sačinio je, kako kaže, "švalerski ugovor", koji su u obavezi da potpišu devojke koje žele druženje sa njim. Starletin tata je dostavio medijima saglasnost stupanja u dobrovoljno neposredno i fleksibilno druženje, koji se nakon potpisivanja overava u sudu, za, kako kaže, "ne daj bože".

- Svojim potpisom dajem saglasnost Radomiru Marinkoviću, zvanim Taki, iz Beograda, da stupanjem u kontakt sa imenovanim omogućavam neposredno i fleskibilno prijateljsko druženje. U sklopu toga se podrazumeva ulazak u ugostiteljske objekte, nesmetano fotografisanje, pružanje verbalne komunikacije, povremene interakcije van prijateljskog okvira u fizičkom smislu, pristanak u ulazak stambenog prostora kod gorepomenutog lica, potencijalnim pojavljivanjem u medijima - stoji u dokumentu.

Da li je zato i Viki bila u njegovom stanu, ostaje da vidimo.

IZAŠLI ZAJEDNO IZ NJEGOVOG STANA Viktorija Mitrović uhvaćena sa Takijem Marinkovićem, evo šta su radili

Alo

 

NEMA PAS ZA ŠTA DA JE UJEDE Udružili se bivši, Dejan potkačio Dalilu, Car se nadovezao: Avioni, kamioni, sve je laž

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Tea

01.08.2022 15:03

Gospode Boze, gde ide ovaj svet? Svalerski ugovor?!! Ovaj covek je nacisto prolupao. Fuj. Sram te bilo. Kakav tata takva cerka.

Ccccccccc

04.08.2022 13:21

Otac starletan, ološ, čerka takodje! Kada će policija da uhapsi ovog makroa, podvodaca , seljacine iz belog potoka , kakva odvratna njuška, kakvi bre ugovori, i te klinke koje uvodi u stan nisu normalne. Ima li u ovom gradu neki baja da prebije ovog debelog smrada??? Šeta se kao da mu tata ostavio Bgd !!!