FILIP POKUŠAO DA UPADNE U STUDIO KOD DALILE Skandal u Šimanovcima, Car napravio haos nakon što ga je Mujićeva javno šutnula, sve isplivalo
Printsc Pink

Dalila Dragojević bila je gošća u emisiji "Narod pita" gde je ostala bez podrške svog dečka Filipa Cara, koji je trebalo da gostuje sa njom.

Naime, zbog toga što ju je ostavio na "cedilu", Dalila je odlučila da uživo u emisiji raskine sa njim.

Car se u tom trenutku nalazio u famoznom etno-selu nadomak Beograda, koje bivši zadrugari godinama unazad posećuju. 

U etno-selo stigao je i Lazar Čolić Zola, ali se tamo nije dugo zadržao.

FILIP POKUŠAO DA UPADNE U STUDIO KOD DALILE Skandal u Šimanovcima, Car napravio haos nakon što ga je Mujićeva javno šutnula, sve isplivalo

Printscreen

 

Car i on su zajedno utrčali u taksi kojim je Zola došao u Šimanovce.

Sa Lazarom Čolićem Zolom je odlučio da se hitno zaputi ka Šimanovcima, odakle se sinoć emitovala emisija.

Filip i Lazar su potom nastavili put ka svom cilju i brzo su stigli u Šimanovce, gde se nalazi PFI studios.

Tamo ih je sačekalo iznenađenje. Kako je Car odbio da gostuje u emisiji "Narod pita", bio mu je zabranjen ulazak na privatni posed i obezbeđenje nije podiglo rampu.

FILIP POKUŠAO DA UPADNE U STUDIO KOD DALILE Skandal u Šimanovcima, Car napravio haos nakon što ga je Mujićeva javno šutnula, sve isplivalo

Printscreen

 

Podsetimo, Dalila je i sama u emisiji otkrila gde se Car nalazi, ali je izjavila da ju je za vreme reklama pozvao da dođe kod njega.

- Zvao me je posle te izjave i rekao da to nije trebalo tako da se desi, jednostavno, ja pričam u momentima šta osećam. Da sam neko ko se bavi kalkulacijama, verovatno ne bih imala ove postupke koje sam imala i zbog kojih se stidim i sramim. Večeras je trebalo da bude sa mnom, on je izabrao da ode u etno-selo. Kad me je pukla realnost svih ovih snimaka, odlučila sam da kažem kako jeste - priznala je Dalila.

- Naprasno je odlučio da dođe u Šimanovce, ovde u emisiju, da priča šta je trebalo da priča, međutim, ne može da upada u emisiju tek tako. Trebalo je zajedno da dođemo ovde, zajedno da prebrodimo sve, odlučio je da ode drugim putem. A odjednom je mogao da dođe kad je čuo šta ja pričam, sad mu odjednom nije bilo loše. Nema više šta da se priča, otpratili smo se sa Instagrama i to je to - dodala je Dragojevićka.

OTARASILI SU SE ZLA, PORODICA JE PROGLEDALA Meštani Veternika razvezali jezik nakon Dejanovog povratka, a nisu štedeli ni Aleksandru

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Ile

14.07.2022 12:53

Neotesani osnovac,zar takvi postaju heroji uzori u Srbiji fuj fuj.

ZAZA

14.07.2022 13:44

BAŠ TAKO SVE IZ P. MATERINE DOVEDU U SRBIJU, DA IH MI GLEDAMO, SLUŠAMO I ZARADE PARE KOD NAS

Danica

14.07.2022 14:26

Koja seljacina , pravi si TUPAC !!! Ko te bre dovede u Srbiju tako sirovog i odvratnog, j.....te voz koji te dovezao! Ovakvu BITANGU i ustašu u sred Beograda ne vidoh , deportujte tog bilmeza u hr.

JA

15.07.2022 23:14

A ova sto je javno varala muza u direktnom prenosu je visoko moralna zena jer se jadna zaljubila iako je u braku?!