OTARASILI SU SE ZLA, PORODICA JE PROGLEDALA Meštani Veternika razvezali jezik nakon Dejanovog povratka, a nisu štedeli ni Aleksandru
Printscreen

Aleksandra Nikolić Dejanom Dragojević uputili su se u Veternik, kod buduće svekrve Biljane Dragojević. Dejan i Aleksandra odmah su obavestili njihove pratioce na društvenoj mreži Instagram da su stigli u Veternik, a pali su i prvi selfiji iz kreveta. 

Naime, sada su se oglasile i komšije Dragojevića i otkrili kakvo mišljenje imaju o Aleksandri. U prvi mah, mnogi su bili iznenađeni, što je uopšte prihvatila da dođe, budući da je poznata kao neko ko voli gradsku buku. 

- Joj, lutka naša, Dekijeva devojka, volimo našu snajku, dobra je i fina, sa svima se pozdravlja, a lepa je k'o ikona - rekla je prva komšinica Dragojevića, pa dodala:

Samo da izvadi one silikone iz usana, ne znam šta joj je to trebalo, kad je onako anđeoski lepa - dodala je ona.

OTARASILI SU SE ZLA, PORODICA JE PROGLEDALA Meštani Veternika razvezali jezik nakon Dejanovog povratka, a nisu štedeli ni Aleksandru

Foto: ATA Images

 

Nedaleko od porodične kuće u Veterniku, ispred obližnje prodavnice, bile su i ostale komšije koje su dale svoj sud i Nikolićevoj.

Mnogo su se promenili od kad su se otarasili onog zla. Cela kuća je progledala, mislim da im je ova Zadruga promenila život iz korena. Biljana se potpuno promenila, nekako je pre bila zabrinuta, imala je tužan pogled, a sada kada joj se sin vratio kući žena se ponovo rodila. Još joj je doveo snajku u kuću, gde ćeš bolje. Nismo ih još videli zajedno, ali idemo mi kod njih, da upoznamo Aleksandru, da popričamo malo, da vidimo da li je prihvatamo (smeh) - izjavio je komšija.

Po ovome se može zaključiti da se Aleksandra lepo uklopila među porodicom Dragojević, ali i kod meštana Veternika je super prošla, budući da joj još ni oči mnogi nisu videli.

NISAM RAZVEDENA Dalila konačno otkrila istinu o svom braku sa Dejanom, pa priznala šta će uraditi sa njegovim stvarima kada se vrati u Šepak

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki

14.07.2022 11:50

Seljaci iz veternika odlučuju da li će Aleksandru da prihvate. Kao da su plave krvi