BIĆE UBIJEN, NAĆI ĆEŠ GA U RECI Zolina majka dobija stravične poruke nakon Miljanine diskvalifikacije, obelodanila javno sve
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić je sinoć nasrnula na voditelja Milana Miloševića, gađala ga kamenom u glavu, a potom brutalno nasrnula i na svog bivšeg dečka Zolu.

Naime, sada se oglasila i Zolina majka Bosa nakon Miljanine diskvalifikacije i nasrtaja na njenog sina i priznala da je strepela za njegov život, a potom obelodanila sve o stravičnim porukama koje dobila.

- Ne spavam noćima zbog budaletine koja svaki dan preti ubistvom... Svako jutro virim sa strahom u telefon šta ću pročitati i videti... Sad sam malo odahnula...Pre sat diskvalifikovana, a već je počela s pretnjama... Sigurno je uzela od nekoga telefon da mi preti. Užas! Ona je opasna po sve, a ne samo tamo u Zadruzi, ali ničija nije do zore sijala... Ima Boga... - otkrila je Zolina majka i priložila poruke, koje je, kako tvrdi, dobila od Miljane, čim je ona diskvalifikovana iz Zadruge.

- Poješće ti sina mrak. Biće ubijen. Naći ćeš ga u reci - pisalo je u porukama.

Podsetimo, nakon što je danima maltretirala bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani su iz ''Zadruge 5'' hitnom odlukom Velikog šefa.

POJAVIO SE JEZIVI SNIMAK Miljana Kulić kao furija uleće u Belu kuću i gađa voditelja kamenom u glavu, stravične scene u rijalitiju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading