PROMENIĆE TOK RIJALITIJA! Dejan Dragojević uputio javnu molbu produkciji, zahteva informaciju iz spoljnog sveta, a tiče se i Dalile! (VIDEO)
Printscreen

Dejan Dragojević je definitivno rešio da raskrsti sa Dalilom i to za sva vremena.

Naime, Dragojević se u toku ručka koji je imao sa Aleksandrom Nikolić, javno obratio produkciji tražeći da mu pokažu na kapiji da je proces oko razvoda sa njegovom bivšom završen.

 

 

- Hoću da mi stignu papiri da sam se razveo, da dođu i pokažu na kapiji da je taj proces prošao i da je gotov - rekao je Dejan Aleksandri dok su ručali.

Dejanu ovo nije prvi put da zahteva od produkcije i porodice da što pre regulišu pitanja oko njegovog braka i da se taj proces što pre okonča, a nama ostaje da vidimo kako će se završili ta zavrzlama oko njihovog braka i odnosa.

Podsetimo, Dalila i Dejan su okončali svoj brak u rijalitiju nakon što ga je ova javno prevarila sa Filipom Carem, a nakon preljube imali su i odnose u istoj spavaćoj sobi, što je zgrozilo javnost širom Srbije i regiona.

SVE ČUJEM I VIDIM Jovana Ljubisavljević poslala jasnu poruku, a mnogim zadrugarima neće biti dobro kada čuju o čemu se radi

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Starleta

20.04.2022 08:52

Cuj on zahteva,pa nije ga produkcija ni zenila,ovaj mali kreten treba da leci svoju samozivost,alavost i patologiju opsednutosti, razvod mu je najmanji problem...