NIŠTA MU NE TREBA ODANDE! Biljana Dragojević oštra o podeli imovine Dejana i Dalila, otkriven pravi razlog burne svađe majke i sina!
Printscreen

Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević, gostovala je u emisiji "Pitam za druga". Podelila je sa milionima gledalaca šta misli o odnosu svog naslednika sa bivšom ženom Dalilom, njihovom razvodu, podeli imovine... Biljana je spomenula i plac na kojem je Dejan planirao da sagradi kuću za sebe i Dalilu, što mu porodica tada nije dozvolila.

- Nije problem nastao oko placa. Oni su počeli da prave kuću u Šepku. Sad mi je drago što je tako, osećala sam da neke stvari ne treba da radim. Oni su bili u rijalitiju tek dva meseca... Sve je bilo prebrzo - rekla je Biljana i uporedila Dejanovu sadašnju devojku Aleksandru Nikolić sa bivšom snajkom Dalilom.

NIŠTA MU NE TREBA ODANDE! Biljana Dragojević oštra o podeli imovine Dejana i Dalila, otkriven pravi razlog burne svađe majke i sina!

TV RED/ Printscreen

 

- Aleksandra ima skroz sasvim drugačije ponašanje. Danas niko ne može ni za koga da garantuje, ali Dalila i Aleks su totalno drugačije - rekla je Dejanova majka, a onda prokomentarisala podelu imovine Dejana i Dalile.

- Ništa mu ne treba odande, ni čačkalica, a kupićemo Tedija... Ne treba mu ni Tedi - bila je jasna Biljana.

FILIP OZVANIČIO VEZU SA NOVOM ZADRUGARKOM! Dalila doživela nervni slom i zaurlala nikad gore, nastalo opšte rasulo u Beloj kući!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading