MAJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA NAPADNUTA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Svi je osuđuju, ne mogu da joj pređu preko sinovljeve odluke (FOTO)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Islamski vernici proslavljaju Ramazanski bajram nakon jednomesečnog posta, a koji se slavi tri dana.

Dejan Dragojević, koji je već četiri godine u Islamu obeležava ovaj praznik.

Podsetimo, Dejan je primio muslimansku veru, što je tek nedavno priznao.

On se vratio sa verskog putovanja u Novom Pazaru, a potom se vratio kako bi Ramazan proslavio u svom domu u Veterniku.

Dragojević je na svom Jutjubu snimio kako slavi Ramazan, i tom prilikom je pokazao da sedi sam za stolom, dok su navodno svi članovi porodice van kuće.

Dejan je iz Novog Pazara doneo mantije, ćevape, baklave, pa je sve spremio i postavio na sto.

Ovim povodom se oglasila i njegova majka, Biljana Dragojević, koja je podelila video snimak na kom se vidi da je došla kod njega da ga podrži i sa njim zajedno ruča.

- Evo pobegla sam sa posla da probam Dejine specijalitete... imaću 100 kg - napisala je ona.

Komentari ispod ove Biljine objave samo su se nizali. Većina komentara je bila pozitivna, ali bilo je i nekih negativnih komentara.

"Ljubav majke i sina je jača od svih ovih loših komentara! Biljana veliko srce za tebe", "Biljo, budi srećna sto je Allah baš tvog Dejana uputio na pravi put", "Lepo je to gospođa Bilja diplomatski objavila. Nema čestitanja u objavi, ali ipak se pojavila da se naslika da ne ispadne da su ga svi ispalili. Jedna je majka, a kako je njenoj dusi samo ona zna", "Izdao je svoje poreklo!", "Tako rade majke", "Jadna ova žena, crna Bilja nije joj lako", samo su neki od komentara na njenom Instagramu.

OTKRIVENA NAMEŠTALJKA! Zvezdan i Anđela raskrinkani, pojavio se dokaz da je sve dogovreno kako bi prevarili javnost i uspeli u ovome

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading