LUKS MAŠINA I BAHATO PARKIRANJE! Iva Grgurić od svog dečka na poklon dobila skupoceni automobil, a od cifre će vam se zavrteti u glavi!
Printscreen

Iva Grgurić vozi automobil od čak 150.000 evra. Pobednica Zadruge 3 od svog bogatog dečka za šest meseci veze dobila je mercedes G klase.

Kako prenose srpski mediji, ona je parkirala auto na pešačkom prelazu da bi otišla u pekaru po jogurt i pecivo.

Starleta je oko 10 ujutru izašla iz skupocenog auta i krenula u pekaru. Nimalo nije žurila iako je kola ostavila na pešačkom! Očigledno joj bogati dečko plaća kazne za nepropisno parkiranje, pa ne mora o tome da brine.

LUKS MAŠINA I BAHATO PARKIRANJE! Iva Grgurić od svog dečka na poklon dobila skupoceni automobil, a od cifre će vam se zavrteti u glavi!

Printscreen/instagram

 

U pekari se zadržala svega tri minuta. Izgleda da je baš ogladnela, pa je odmah otvorila jogurt i počela da jede. Tad su je spazili prolaznici i nastala je opšta pometnja, svi muškarci su gledali samo u nju. Iako je napolju bilo nekoliko stepeni iznad nule, bivša pobednica Zadruge šetala je bez jakne i pokazala go stomak.

Posle doručka pozvala je dečka telefonom, a on joj je očigledno rekao da pogleda šta joj je ostavio u prtljažniku. Iva se zaprepastila kad je u automobilu našla buket sa 101 crvenom ružom, koji je imao i posvetu. Skakala je od sreće, ko zna šta joj je momak napisao. Cveće je stavila na prednje sedište i snimila nekoliko selfija.

PONOSNO POKAZALA STOMAK! Dejana Živković objavila fotku u poodmakloj trudnoći i oduševila! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading