NIKADA JE NIJE PREBOLEO Stefan Karić danas se sumnjiči za brutalno nasilje, a ovako je Dijana Milojković pričala o njemu
Foto: Printscreen/Instagram

Stefan Karić našao se u jeku skandala nakon optužbe Nataše Šavje da ju je navodno pretukao, a bivši učesnik Zadruge javnosti je postao poznat pre nekoliko godina kada je bio u vezi sa pokojom misicom Dijanom Milojković.

NIKADA JE NIJE PREBOLEO Stefan Karić danas se sumnjiči za brutalno nasilje, a ovako je Dijana Milojković pričala o njemu

Instagram

 

Naime, kada se Dijana razbolela od raka, Stefan je tokom hemioterapije obrijao i svoju glavu kako bi pružio podršku devojci koju najviše voli, te je domaća javnost upoznala detalje njene borbe sa opaskom bolešću, ali i njihovog odnosa. Karić je sve vreme bio uz nju, dok u jednom momentu kao bomba nije odjeknula vest da su se ipak razišli, navodno zbog njegove prevare, iako je on to demantovao nešto kasnije.

-Meni je posle prve hemioterapije opala kosa. On mi je tada rekao: "Ići ću i ja ćelav sa tobom". Kada mi je opala kosa, došao sam kod njega kući i on je rekao sada ćemo zajedno da se obrijemo. Sigurna sam da ću pobediti bolest- govorila je Dijana tada.

NIKADA JE NIJE PREBOLEO Stefan Karić danas se sumnjiči za brutalno nasilje, a ovako je Dijana Milojković pričala o njemu

Instagram

 

Nakon njene smrti, Karić je nestao iz medija sve dok nije kročio u rijaliti Zadruga. U to vreme je važio za jednog od najvaspitanijih i najkulturnijih momaka koga su Šimanovci videli, a i za miljenika žena. Nikada nije krio koliko je voleo Dijanu a to su znale i devojke koje su sa njim uplovaljavale u ljubavne odnose.

Prilikom boravka u Zadruzi, Stefan je bio u vezi sa Ivom Grugurić sa kojom ljubav nije potrajala. Nakon toga stupio je u vezu sa Ivanom Šopić, ali ju je odmah nakon finala ostavio, zbog kako je rekao, ružne prošlosti. Sledeće sezone, uplovio je u odnos sa Jovanom Ljubisavljević sa kojom je sve ukazivalo na to da će stati na ludi kamen, ali se to ipak nije desilo. U međuvremenu je povezivan sa raznim devojkama sa kojima je bio samo na jedno veče.

Podsetimo, u ovom trenutku policija intenzivno traga za njim kao osumnjičenim za brutalno zlostavljanje Nataše Šavije koja je završila u bolnici. Natašu trenutno čeka nekoliko operacija, a nekoliko jezivih slika koje je objavila na svom Instagram naogu zgranulo je domaću javnost.

ISPLIVALI DETALJI IZ ŽIVOTA ŽELJKA ŠAŠIĆA! Pevač otkrio u čemu najviše uživa, pa priznao šta mu nedostaje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading