NEMA KRAJA STRAVI I UŽASU! Isplivalo u javnost zašto produkcija drži Dejana van Zadruge!
Printscreen

Dejan Dragojević, nakon što je sinoć u "Zadruzi" tokom žurke sebi razbio glavu staklenom flašom i naneo jezive povrede, odmah je prevezen u Urgentni centar.

Naime, kako gore pomenuti list saznaje, Dejanu su ustanovljene velike posekotine, za koje je priznao da je naneo sam sebi, pa su ga lekari odmah prosledili na ušivanje, zbog čega je dobio tri kopče na glavi. Tražili su mu da ispriča kako je došlo do toga, ali je on bio psihički "stabilan" i sve pričao bez zamuckivanja i laganja. Svi ostali parametri koji su provereni su bili dobri, ravnotežu je imao, nije bilo drugih povreda na telu.

Skidanje konca mu je zakazano za sedam dana, dok na dva dana treba da ide na previjanje rana.

NEMA KRAJA STRAVI I UŽASU! Isplivalo u javnost zašto produkcija drži Dejana van Zadruge!

Printscreen

 

Dragojević je bio u svesnom stanju kada je poslat kod neurohirurga. Ljudi u Urgentnom centru su ga prepoznali, a dodatno je privlačio pažnju jer je ceo bio krvav.

On je odmah pušten iz Urgentnog, a kako saznajemo produkcija ga drži izvan Bele kuće zbog celokupne situacije koja se dogodila prethodne večeri.

Dejan je nakon incidenta u "Zadruzi" doveden sa jednim članom produkcije i odmah mu je ukazana pomoć.

Podsećanja radi, Dejan je sinoć zbog bivše supruge Dalile i njene komunikacije sa Filipom Carem, napravio haos, lupao čašama o glavu, glavom o zid i staklo, a nakon što su ga takvog videli, Dalila Dragojević je dobila nervni slom. 

NEMA KRAJA STRAVI I UŽASU! Isplivalo u javnost zašto produkcija drži Dejana van Zadruge!

Printscreen

 

Takođe, majka Dejana Dragojevića je u lošem stanju, i u momentu kada ga je videla na televiziji u lokvi krvi, pozlilo joj je.

Njegova porodica i brat David, odmah su u pola noći krenuli ka bolnici kako bi videli u kakvom je stanju Dejan.

Sada se čeka odluka produkcije, šta će se dešavati dalje i da li će Dejan Dragojević biti samo kažnjen, ili mu zbog ovakve drame sledi diskvalifikacija.

ŠAMAR REALNOSTI! Ana oladila Mensura, pa mu jasno stavila do znanja kako stvari stoje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mile

14.01.2022 14:24

Pustaj te tog bolesnog napolje napravice jos vece sranje

Nada

14.01.2022 14:24

Pa,nece ga diskvalifikovati ,treba on Pinku,jedino smisle nesto drugo. Treba ga dobro izlemati ,jer zlo za kojim pati sinoc se htjela tako rado predati Caru ,a plan joj je bio da Dejana okrivi za ponasanje i iz inata ponovo bude sa Carem. Uz puno alkohola ,istina se jos bolje vidi. Majka i brat hitno da ga izvefu i spasu ludace i njene porodice

Ruza

14.01.2022 19:17

Produkcija moze da kazni ili diskfalifikuje ucesnike .A dali.mogu nadlezni organi da kazne produkciju i zabrane unosenje alkhola .