OVO JE STAN KOJI JE DEMOLIRALA MAJA! Marinkovićeva nakon diskvalifikacije iskalila bes ovde!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković, koja je diskvalifikovana iz Zadruge 5, navodno je demolirala stan kada je izbačena iz Zadruge.

Kako prenose mediji, Taki je posle izbacivanja Maje iz rijalitija, došao po ćerku u Šimanovce i odveo je u stan, gde je ona navodno nastavila da histeriše i lomi sve pred sobom.

- Maja ne može da se smiri. Trese se, cvili i plače što je diskvalifikovana iz rijalitija. Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao da je smiri, ali nije uspeo u tome - kaže dobro upućen izvor.

OVO JE STAN KOJI JE DEMOLIRALA MAJA! Marinkovićeva nakon diskvalifikacije iskalila bes ovde!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Najveći problem je što ni Maja ni Taki ne znaju kako će vratiti dug od 50.000 evra. U trenutku besa je poručio Maji: "Stalno sam te savetovao da se smiriš, ali me nisi poslušala. Eto ti tvoje veze. Eto ti sada i rijaliti. Odakle nam 50.000 evra da platimo "Pinku" dug?". Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na lečenje - zaključuje izvor.Njen otac Radomir Taki Marinković pokazao nam je Majinu sobu, u kojoj je odelo poslagano kao u butiku.

Tu je i mnogo obuće koja se nalazi u jednom ćošku.

- To što moja Maja pravi skandale po Beloj kući, to je Zadruga, šou. To je ona. Ona uđe, razvali sve za dva minuta, to treba narodu, ali je na moju štetu i loše za moje zdravlje. Maja se mnogo zaljubila u Janjuša, mene je najveći strah od njenog izlaska. Kad ona izađe biće tu još jurnjave, ali mislim da će se to završiti - priča nam Taki na početku razgovoru. Odrastala je, kaže njen otac, kao princeza.

TI SI ODRON I PROSTITUTKA! Maja Nikolić bez milosti sasula Dalili uvrede u lice, pokušala još jednom da otvori oči Dejanu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
ja

03.01.2022 13:28

Vama luksuz te mede pa to nisam nigdje vidjela nego kod nas da vam je to glavni namjestaj po kuci dok mi to u drugim zemljama bacamo dok dete napuni pet godina .

mina

03.01.2022 13:32

Sramno SADA JE MAJA IYBACENA a GDE SU CAR DALILA DEJAN i osrali nasilnici najlakse je po Maji a svi su se ogresili o nju i igrali rijaliti s njom sramota ya yadrugare i produkciju

Nadica

03.01.2022 13:56

Po crvenom stanu se vidi koliko je luda i kolika je SELJANCURA , sve crveno , uzas, odvratno, od te boje je i poludela, a i ovaj otac zajedno sa njom na lecenje , ova će nekog ubiti na kraju. Inače je teška nimfomanka i neuracunljiva.

MILA

03.01.2022 14:40

Konačno.Stop nasilju nad muškarcima.