REŠAVAJ TI RAZVOD DA TI POSLE NE UZME PARE! Mia Borisavljević rekla Dejanu šta pod hitno mora da uradi, pevačica ponizila Dalilu pred milionima!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoćnja zadrugovizija će svakako ostati upamćena po brojnim skandalima i komentarima, a jedan od njih je i svakako komentar Mie Borisavljević upućen Dejanu nakon njihovog nastupa.

Naime, kada su usledili komentari stručnog žirija, pevačica nije mogla, a da ne prokomentariše aktuelnu situaciju iako je istakla da nešto i ne prati rijaliti, ali je Dejanu javno stavila do znanja šta treba pod hitno da uradi.

REŠAVAJ TI RAZVOD DA TI POSLE NE UZME PARE! Mia Borisavljević rekla Dejanu šta pod hitno mora da uradi, pevačica ponizila Dalilu pred milionima!

Printscreen

 

- Dejane, kada si već spomenuo da želiš razvod, a i logično je jer te je javno prevarila, bolje ti to rešavaj odmah pre pobede jer ćeš osvojiti prvo mesto ja mislim, ljudi vole žrtve. Sređuj to okončanje da ne bi morao sa njom da deliš nagradu na pola jer ste tu imovinu stekli u braku - bila je brutalna Mia, a ovaj njen komentar naišao je na gromoglasan aplauz među publikom i zadrugarima.

Dalila je u neverici iz bekstejdža slušala šta mu pevačica priča i htela da pukne od muke, ali ju je ljubavnik smirivao očigledno bezuspešno jer je u toku današnjeg dana osula žestoku paljbu po tom istom žiriju koji nije rekao nijednu negativnu reč za nju i preljubu, a mogli su.

MAJA MARINKOVIĆ VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE! Produkcija izdala zvanično saopštenje, starleta ulazi da napravi skandal u Beloj kući!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading