MAJA MARINKOVIĆ VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE! Produkcija izdala zvanično saopštenje, starleta ulazi da napravi skandal u Beloj kući!
Foto: Printscreen/instagram

Maja Marinković svakodnevno je tema učesnika rijalitija "Zadruga 5", iako i dalje ne učestvuje u istom.

Kako Pink.rs piše, Marinkovićeva će se večeras pojaviti na imanju u Šimanovcima u sklopu specijalne emisije, gde će komentarisati sve aktuelne teme i učesnike ovog rijalitija.

MAJA MARINKOVIĆ VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE! Produkcija izdala zvanično saopštenje, starleta ulazi da napravi skandal u Beloj kući!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Podsetimo, Marinkovićeva u rijalitiju ima, sada već, dve bivše ljubavi, Filipa Cara i Marka Janjuševića Janjuša, a Filip ju je pre veze sa Dalilom, prevario sa pevačicom Sandrom Čaprić, kada ga je Maja i ostavila.

Ona je spremna na napravi šou i skandal, a svi i dalje očekuju da Maja nakon emisije večeras ušeta u Belu kuću i suoči se sa svojim bivšima i njihovim partnerkama.

NAKON ŠTO MU SE DEJAN OBRATIO NA ZADRUGOVIZIJI! Oglasio se David i poslao nikad jaču poruku svom bratu sa kojim je dugo bio u svadji!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
nikola

14.11.2021 14:18

Osnovna skola ko i svi tamo cestitam mora da nije bilo lako

ja

14.11.2021 14:34

Pa da cekalo se da je opali pa da udje Maja tako da ima sa cim da je gadja ali treba i neka da udje tipo Zorice M. Ili vendi Saska neko ko se moze svadjati sa Dudlilom.

Ceca

14.11.2021 14:40

Nisam je volela ali sada jedva cejam da udje

Tica

14.11.2021 15:39

Ma ona je jos veci debil,ova dva morza su toliko smorila sa ni Maja nece biti zanimljiva